2789
عنوان

عروسی خانواده شوهر با مانتو برم

1 بازدید | 52 پست

من معمولا لباس مجلسی میپوشم واسه عروسیا نزدیک و شنیون ساده

اما این خانواده ای که عروسیشون دعوتیم همیشه خودشون تو عروسیا با مانتو و چادر میشینن یه گوشه و پامیشن میرن

واسه همچین کسی اصلن صرفم نمیکنه پول ارایشگاه بدم یا بخوام تو عروسیشون خودی نشون بدم گرم کنم یا برقصم .دلم میخواد مثل خودشون بشم

با مانتو شلوار رسمی برم یه گوشه بشینم شاممو بخورم برگردم

با اسنکه واسه هم رده های اون همیشه شیک و مجلسی رفتم و ارایشگاه و ...

عروسی پسر عمو شوهرمه

نظر شما چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مانتو که نه

شومیز مجلسی بپوش ولی کاری هم نکن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

شما نباید سطح خودتونو به اندازه اونا بیارید پایین، یه لباس مجلسی شیک و یه میکاپ ساده شخصیت خودتونو نشون میده🙌🏻

میزارم قبلنو کنار ، میسازم قلعه روی شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊💧

عزیزم اونا استایل ومدلشون اینجوره ، تواستایل و مدلت جور دیگه ....سخت نگیر یه کت و شلوار خوشگل با یه ارایش معمولی بکن و نیاز هم نیست ارایشگاه بری موهاتو براشینگ کن تو خونه ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من نگاه نمیکنم طرف چطوری رفتار میکنه

همیشه جوری که فرهنگ و شرایط خودم ایجاب میکنه زندگی میکنم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️