2789
خانواده من فقط بخدا 500ملیون طلا واسه من خریدن

چه لزومی داشت خرید طلا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
جالبه نصف جهیزیه رو اداختن گردن اون بدبخت داره له میشه بعد میگه پرده نمیگیرم😂

منطقی نیست واقعا برام😐

من موافق تعادل هستم اما اینجا تعادلی نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یخچال گاز تلوزیون جارو برقی

ماشالا بهش

پسری که الان بدون پشتوانه، خونه، ماشین داره

حتی میگی این وسایل رو خریده

کار داره

دیگه چی میخوای؟

والا شوهر من هیچی نداشت، کل جهیزیه رو هم خودمون خریدیم

فقط شوهرم یه تلویزیون خریده بود🥴

باید دست مادر پدرشو ببوسید که همچین پسری تربیت کردن😂

سر یه پرده الکی بحث راه ننداز

اونم یه پسر کم سن بااین همه خرج

اونجا خونه شما هم هست پس هرچی خرج کنید قرار نیست جای دوری بره و جفتتون استفاده می کنید

والا من همه چیز جهاز جز یه فرش سیستم صوتی لوستر بقیه رو خودمون گرفتیم

مهریه ام 350 تاست ولی مگه وقتی دارم زندکی میکنم گرفتم 

الانم که داره قانون جدید میاد 14 تا ضمانت اجرایی داره

طلا هم که هرچی خرید فروختیم

انقدر مادی نباش اگه شوهرت خوبه

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون

میگم حتما کل وام ازدواجتونو دادین طلا چرا نمیگی مال کدوم شهری دخترامونو شوهر بدیم اونجا خسته شدیم بس ...

بیا بهت بگم  بیشتر ما کوردا هم جهیزیه زیاد نمیدیم دختر البته همه نه ها ولی اکثرا زیاد نمیدن 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
خب ابجی بقران من عقدم تو مهظر مهریه ام 14تا بقران واسه عقدم فقط یه حلقه خریدن هیچی طلا نخرید هیچ منا ...

باشه عزیزم حق داری 

ولی واقعا پرده هم آنچنان چیز مهمی نیست که بخوای سرش دلخوری ایجاد کنید دم عروسی 

طلا نخریدنشون و باید مستقیم به خودش بگی نه اینکه چون تو طلا نخریدی من پرده نمیخرم

یه پرده معقول و ساده آنچنان قیمتی نمیگیره 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

باید اول راه کمکشون کرد به خصوص با خرج و مخارج باید کمک کرد دوتا جوون برن زیر یک سقف هیچکس تنهایی نم ...

دوست عزیز حرف های کلیشه ای نیست .این انتظارات وقتی هست خانواده ها کمک نکن میشه یه کینه اول زندگی .از بعد مثبت نگاه کن.اول زندگی لوازم ضروری و مورد نیاز را باید خرید

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

والا من با وجود اینکه همسرم کار خوب خونه ماشین داشت ولی باز وسیله بزرگ ها رو همه خودش گرفت ...‌البته که هیچ عجله ای برای فوووول کردن خونمون نداشتیم کم کم بعد چند سال تکمیل شدیم ....چرا تو بعضی شهر ها فکر میکنن اگه مثلا اون دختر یه تیکه وسیله کم داشته باشه جنایته

ولی زنجیر طلا نخر.  مگه برای مرد طلا می گیرن؟  خوبه ما مذهبیا این یه موردو دیگه نداریم.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

همیشه برام سواله اون خونواده هایی که وضع مالی خوبی ندارن و مثلا چندتام دختر دارن چطوری این همه جهازو ...

خب اونا مشخصه داماد ازشون انتظارنداره و داوطلبانه خودش میگیره ولی یکی که ۵۰۰ میلیون با زرنگی برا دخترش طلا میگیره و جهزیه رو میندازه گردن پسر بدبخت مردم که کمرش زیربار همه چی له شه رواست؟

تا اونجایی که من دیدم در کمد دیواری با داماده پرده با عروس ....

عزیزم من بیست سال پیش ازدواج کردم والله فامیل شوهر منم همچین حمایتی نکردن خودش خونه ساخته بود  ویه عروسی جمع و جور تو خونه باباش گرفت ...ماشین هم نداشت ...کمد دیواری هم زده بود در نداشت من هم برای پنجره ها پرده گرفتم هم یه پرده بزرگ و ساده واسه کمد دیواری گرفتم

ولی چند تا وسیله بزرگ مثل لباسشویی و یخچال و یه دونه فرش و سرویس چوب رو بدون مبل گرفت مبل رو خودم گرفتم....یه دونه فرش هم من گرفتم خونه رو هم خودش موکت یه دست گرفت ...همه این کارو هم بدون کمک خانواده کرد ...واین برام خیلی ارزشمند بود