2777
2789
عنوان

گند زدم به رابطه خودمو و استادم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 74 پست

اصصصلا مهم نیست، اتفاقا جالبه که من جای استادت باشم حال میکنم 

منم ی بار داشتن با صدای بلند توو کلاس میگفتم فلانی (فامیلی استاد) دوستت داریم با ریتم داشتم میخوندم یهو دیدم استاد پشت سرم وایساده 

از خجالت مردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی استاد آقای فلانی امروز زیادی نمک خورده داره از دهنش میزنه بیرون

چقدر بانمکه این جواب 

به کارم میاد برا بعدا مرسی

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

تو دانشگاه شان و شخصیت خودت رو حفظ کن هر حرفی نزن جلو بچه هابعدا میشه مایه دست انداختن و تمسخرالانم ...

اره خیلی احمقم همش خودمو تو دهن همه مبندازم 

حرف نمی‌زنم نمی‌زنم وقتی میزنم کند میزنم 😭خسته ام 

بلد نیستم حالم خرابه نمی‌دونم به مامانم بگم بره درستش کنه یا نه

خیلی بده میتونم حستو درک کنم واقعا حس بدی هست 

ولی سعی کن بیخیال باشی 

فعلا بیخیال باش و برو ببین چی میشه 

من همیشه خدای سوتی بودم تو دانشگاه تا میومدم در مورد یه استاد حرف بزنم مثل بادمجون سبز میشد پشت سرم یا جلو روم منم دیگه واسه همه اسم گذاشته بودم واسشون که اگه وسط حرفم رسیدن نفهمن که در مورد اونا صحبت میکنم 

بعدم انقدر برام مورد پیش اومد سه بار برام با سه تا استاد مختلف حرف درست کردن 

اخرین بار تو ارشد یه دختره پررو بهم گفت فکر نکن ما نمیدونیم تو با استاد رابطه داری ها منم دختره رو تو کل کلاس شستم پهن کردم افتاب و حالشو جا اوردم 

اره خیلی احمقم همش خودمو تو دهن همه مبندازم حرف نمی‌زنم نمی‌زنم وقتی میزنم کند میزنم 😭خسته ام

عیب نداره انقدر ناراحت نباش

سعی کن رفتارت رو تغیر بدی 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

یعنی جلو همکلاسی پسر هم این حرفارو می‌زنید اینقد راحتید

من چیزی نگفتم منظورم راجب تدریس بود و گفتم این استاد خیلی خوبه دوستش دارم بخدا منظورم حرف عاشقونه نبود