2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 293906 بازدید | 357 پست
سلام استارترجون تبربک میگم انشالله باذداری اروم و موفقی داشته باشی من اینماه کیتم روز 23دوره پر رنگ ...

ممنونم عزیزم

قبل از روز ۲۳ کیتت پررنگ نشد؟

پری قبلیت چند روزه بود؟

احتمالا لقاح روز ۲۴ یا ۲۵ اتفاق افتاده و الان خیلی زوده بی بی چک مثبت بشه مال من نه روز بعد از اینکه کیت تخمکگذاری مثبت شد بی بی حاله انداخت

ممنونم عزیزم قبل از روز ۲۳ کیتت پررنگ نشد؟ پری قبلیت چند روزه بود؟ احتمالا لقاح روز ۲۴ یا ۲۵ اتفا ...

ماه اول اقدام 32روزه

ماه دوم 8روز عقب افتاد

ماه بعد 10روز جلو افتاد

اینماه من 15فروردین که میشد 18دوره کیت گزاشتم دیدم هاله انداخته فک کردم دا ه از تخمک گزاری دور میشه اخه قبل‌‌ش عید بود و سغر اصلا نزاشتم بعد روز 20فروردین که میشد 23دوره ام دیدم خیییلی درد زیر دل و ت شح دارم فک میکردم علایم بارداری کیت گزاشتم در کمال ناباوری و زیر 30ثانیه هردوخط پر رنگ پر رنگ شد ساعت 7غروب بود اون روز صبحش اقدام داشنم دوروز بعد هم گزاشتم که هی داشت کمرنگ تر میشد

امروز هم موعد پری بود دقیقا 7روز بعد تخمک گزاری که منفی بود 

حالا نمیدونم بنظرت ممکنه حامله باسم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه اول اقدام 32روزه ماه دوم 8روز عقب افتاد ماه بعد 10روز جلو افتاد اینماه من 15فروردین که میشد 1 ...

آره تخمکگذاری بوده و خوب هفت روز بعد هنوز لانه گزینی انجام نشده و تا لانه گزینی انجام نشه هرمون بارداری وارد خونت نمی شه

چند روز صبر کن دوباره بی بی چک بذار

پری قبلیم 20روزه بود 10روز جلو افتاده بود

عزیزم اینکه تا حالا پریودیهات منظم بوده و حالا جابجا می شه علائم خوبیه یعنی یه اتفاقاتی داره می افته و بدن واکنش نشون می ده

لانه گزینی شش تا دوازده روز بعد از لقاح انجام می شه اصولا علائمی هم داره مثل لکه بینی 

مثلا خود من روز لانه گزینی سردردی گرفتم که اصولا قبل پری می گرفتم و می دونستم بخاطر تغییر هرمون هست بعد سه روز بعدش بی بی گذاشتم هاله انداخت

ممنونم عزیزم🌸 حتما برات دعا می کنم  اینکه آدم بدن خودش را بشناسه خیلی تو این روند کمک می کنه

خیلی عالی بود ممنون منم همین برام سوال بود که میگفتن کیت رو از روز ۱۴پریودیت باید بزاری و من کهسیکلم ۳۳روزه س یعنی از روز ۱۷باید بزارم ولی این ماه من از بعد از پاک شدنم از کیت استفاده کردم وروز ۶پریودسم حالع انداخت وترشحاتم زیاد شد پس حتما نباید تخمک گذاری از وسط سیکل باشه؟؟

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
خیلی عالی بود ممنون منم همین برام سوال بود که میگفتن کیت رو از روز ۱۴پریودیت باید بزاری و من کهسیکلم ...

نه می تونه زودتر یا دیرتر باشه

وقتی هر دو خط همرنگ شد بین ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد تخمکگذاری هست

نه می تونه زودتر یا دیرتر باشه وقتی هر دو خط همرنگ شد بین ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد تخمکگذاری هست

الان من از روز بعد از پاکیم کیتم هاله انداخت دیگه استفاده نکردم گفتن استرس میگیری و من از بعد از پاکی همش رابطه بدون جلوگیری داشتم تا الان که روز ۲۸پریودیمه و هنوز اتفاقی برام نیوفتاده 😢

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

سلام عزیزم عالی توضیح داذی تمامشو خوندم و نظرات رو نی نی ات مبارک باشه ایشالا چند سوال دارم ،من فرزند دوممه و جنسیت دوست دارم پسر باشه رژیم برا بارداری هم دو ماهه گرفتم گلی ببین دوره هام در سه ماه اخیر 30/34/38روزه بوده اخرین دوره ام 38بود نمیدونمم چرا معمولا هم زیر 35روز پریود میشم بین 33تا35

دما بدنمم میگیرم ببین روز 11و13کیت منفی بود ،یعنی یک خط ،،روز 17/18کیت یک خط کمرنگ هاله ای انداخت ب نشانه نزدیک تر شدن ،،،روز 19خط دوم کمی رنگ گرفت اما ن واضح ،روز 20فقط یک خط 

حدس زدم روز 19تخمک گذاریم بوده و اقدام داشتم وقتی روز 20یک خط انداخت مطمئن شدم چون روز19دما بدنم 0.3کم شد 

روز 23چون دو روز بود دردا و علایم تخمک گذاری داشتم و مجدد دما بدنم 0.3افت داشت کیت گذاشتم ک خط دوم پررنگ تر از روزای قبل بود اما کماکان همرنگ خط کنترل یا پررنگ تر از اون نبود باید چع کنم ؟البتع اینم بگم منتظرم ک اگه پریود شدم بعدش برم دکتر لطفا کمکم کن تا اون موقع دلم شور میزنه اخه 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
الان من از روز بعد از پاکیم کیتم هاله انداخت دیگه استفاده نکردم گفتن استرس میگیری و من از بعد از پاک ...

من با کیت تخمکگذاری باردار شدم

از روزی که دوتا خط همرنگ می شه ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد تخمکگذاری

انشاالله که باردارید

سلام عزیزم عالی توضیح داذی تمامشو خوندم و نظرات رو نی نی ات مبارک باشه ایشالا چند سوال دارم ،من فرزن ...

ممنونم بابت تبریکتون

به نظرم روز ۱۹ تخمکگذاری نداشتی چون بعد تخمکگذاری دمای بدن باید نیم درجه افزایش پیدا کنه

به نظرم دارید به تخمکگذاری نزدیک می شید 

از روز بیست و سوم به بعد یه بار ساعت ۱۲ یه بار ساعت ۷ شب تست کن چون سطح هورمون یه دفعه بالا می ره امکان داره ساعت ۷ بیشترین حد باشه و اگه شما تست نکنی این تغییر را نمی بیند

بعد از همرنگ شدن دو خط ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد تخمکگذاری اتفاق می افته

سلام عزیزم عالی توضیح داذی تمامشو خوندم و نظرات رو نی نی ات مبارک باشه ایشالا چند سوال دارم ،من فرزن ...

روز ۲۱ یا ۲۲ تست نکردید؟ شاید تخمکگذاری اون موقع بوده

البته پررنگ شدنش به غلظت ادرار ربط داره از دو ساعت قبل تست زیاد نوشیدنی نخور