2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 293936 بازدید | 357 پست
من با کیت تخمکگذاری باردار شدم از روزی که دوتا خط همرنگ می شه ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد تخمکگذاری انشاالله ...

خب من از بعد از پاکیم رابطه داشتم همش ولی امروز  وسوسه شدم بی بی چک گذاشتم منفی بود

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ۲۱ یا ۲۲ تست نکردید؟ شاید تخمکگذاری اون موقع بوده البته پررنگ شدنش به غلظت ادرار ربط داره از دو ...

سلام خیلی ممنون جواب دادین خیلی خوشحال شدم 😍😍 اره قبلش مایعات نمیخورم و ادرار ساعت 12هست معمولا نه متاسفانه چون روز 20یک خط افتاد مطمئن شدم ک تموم شده تخمک گذاریم و خیالم راحت بود اما روز 21/22مجدد دردهای تخمک گذاری و ترشخ و افت دما داشتم ک حدس زدم شاید تخمک گذاری باشه و کیت گذاشتم ک بازم همرنگ نشد اما یکم رنگ خط دوم از روز 19پررنگ تر بود اما کماکان همرنگ نبود تشکر عزیزم بابت اطلاعات مفیدت 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
سلام خیلی ممنون جواب دادین خیلی خوشحال شدم 😍😍 اره قبلش مایعات نمیخورم و ادرار ساعت 12هست معمولا نه ...

ببخشید شما چند سالته و سیکل پریودت چند روزه بود ؟

من بچه اولمو راخت باردار شدم و با دفعه اول الان 9سال گذشته امیدوارم ب مشکلی نخورم البته سال پیش پاپ اسمیر دادم و معاینه رفتم سالم بودم ترشحات عفونی هم ندارم فقط تاریخ پریودام طولانی تر شده شش ماهی هست

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا
شاید سطح هرمونهات به اندازه کافی بالا نیست پریودیهات منظمه؟ چند روزه هست؟ چند ماهه اقدامی؟

اره منظمه سیکلم ۳۳روزس ماه دومه اقدامم اون ماه هم عقب انداختم چند روزی

انشاالله این ماه بارداری

نمیدونم والا ترشح زیادم دارم ولی همیشه قبل از پری سینه درد وحشتناکی داشتم که این ماه اصلا هیچ دردی نداشتم

نمیدونم والا ترشح زیادم دارم ولی همیشه قبل از پری سینه درد وحشتناکی داشتم که این ماه اصلا هیچ دردی ن ...

منم قبل پریودی ترشح داشتم از اون شک کردم که باردارم

ترسح یکی از نشانه های بارداریه

منم قبل پریودی ترشح داشتم از اون شک کردم که باردارم ترسح یکی از نشانه های بارداریه

جدی؟؟؟ترشح سفید رنگ دارم تقریبا جوری که فکر میکنم انگار پریود شدم

اگه تا حالا نداشتی نشونه بارداریه انشاالله کی وقت پریودیت هست؟

نداشتم اصلا باید فردا بشم امروز بی بی گذاشتم منفی بود😔

نداشتم اصلا باید فردا بشم امروز بی بی گذاشتم منفی بود😔

بذار یکی دو روز دیگه بذار، شاید سطح هرمونات پایینه

اگر هم باردار نبودی نشونه خوبیه که بدنت داره واکنش نشون می ده و داره برا بارداری آماده می شه

انشاالله این دفعه بارداری

بذار یکی دو روز دیگه بذار، شاید سطح هرمونات پایینه اگر هم باردار نبودی نشونه خوبیه که بدنت داره واک ...

خدا کنه خیلی دلم میخاد باردار شم زودتر اصلا تحمل انتظار رو ندارم ماه پیش که عقب انداختم فکر میکردم دیگه این ماه صد در صد زود باردار میشم