2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 293738 بازدید | 357 پست
آره استفاده کن ساعت خوبیه فردا هم همین موقع استفاده کن ولی از دوساعت قبلش نوشیدنی نخور  الان ا ...

اره عزیزم ساعت یک نوشیدنی خوردم برا همین میخام ساعت سه از کیت استفاده کنم..فقط یچی جواب کیت تا چند دقیقه قابل اعتماده؟؟؟

تا خدا هست زندگی هست...
اره عزیزم ساعت یک نوشیدنی خوردم برا همین میخام ساعت سه از کیت استفاده کنم..فقط یچی جواب کیت تا چند د ...

بستگی داره

برا من نوشته بود تا ده دقیقه جواب مشخص می شه و تا نیم ساعت بعد معتبره

دستور العملش را بخون چون مارک با مارک فرق داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره برا من نوشته بود تا ده دقیقه جواب مشخص می شه و تا نیم ساعت بعد معتبره دستور العملش را ب ...

مکس ۱۴ س مارکش..اوکی عزیزم مرسی از اینکه جواب سوالامو دادی..ی دنیا ممنون...برام دعا کن جواب بگیرم

تا خدا هست زندگی هست...
سلام عزیزم ممنونم بابت تبریکتون دقیقا احتمالا شما هم مثل من روز دوازه تخمکگذاری داری انشاالله به ...

خواهش میکنم.

ببخشید فقط یک سوال داشتم وقتی باردار شدین ترشحات واژنتون سریع زیاد شد یا فرقی نکرد آخه میگن بعد از تخمک گذاری که ترشحات کم میشه یعنی لقاح صورت نگرفته و بدن خودشو برا پریود شدن آماده میکنه این درسته یا اشتباه؟

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩

سلام استارتر..

مبارک باشه نینی دارشدنت...

من تازه میخام اقدام کنم وهمین اقدام اول ازکیت استفاده کنم.

اما توهمه ی سایتا درسته کـه نوشته برای پری های نامنظم خوبه اماننوشته از روز چندم برای کسایی که نامنظمی دارن.

همه جانوشته دوره های ۲۸روزه ۱۴واینچیزا...

اصلا دقیق سردرنمیارم.

یکی بهم گفت از روز دهم قاعدگی کیت بزار...

اخه من تاکی کیت بزارم..

باید کلِ داروخونه رو جمع کنم کیت بخرم ک😑😑😑😑😑😑

اقا اینجوریه یامن بلدنیستم!؟

یعنی هر روز باید یدونه استفاده بشه تاجواب بگیرم دیگه درسته؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

واینکه مثلا یه ساعت مشخص تو روز کیت میزارم بقیه ی کیت هارو هم همون ساعت باید بزارم یافرقی نمیکنه چه ساعتی توروزباشه؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

ترشحاتِ شفاف وکشدار کـه خارج میشن نشونه اینه که تخمک گزاری انجام شده یا میخادانجام شه؟

تویکی ازسایتانوشته بود ک اینانشونه ی تخمک گزاریه ولی ننوشته بود انجام شده یا نششده..

خیلی گیجـ وسردرگم شدم خواهش میکنم یکم اطلاعات بهم بده از این سردرگمی درم بیار😭😭

خواهش میکنم. ببخشید فقط یک سوال داشتم وقتی باردار شدین ترشحات واژنتون سریع زیاد شد یا فرقی نکرد آخه ...

بدن با بدن فرق می کنه نمی شه یه نسخه پیچید

ترشحات تخمکگذاری با ترشحات ناشی از بارداری فرق می کنه

طبق خوندهای من ترشحات تخمکگذاری روز تخمکگذاری قطع می شه و ربطی به لقاح نداره و اگه دوباره ترشحات داشته باشی مال افزایش هرمون استروژن هست که با انجام لقاح در بدن تولید می شه

من اصلا ترشحات تخمکگذاری نداشتم ولی یه هفته بعد از تخمکگذاری ترشحات داشتم ولی خیلی کم اونم بعد از پیاده روی

سلام استارتر.. مبارک باشه نینی دارشدنت... من تازه میخام اقدام کنم وهمین اقدام اول ازکیت استفاده کن ...

سلام عزیزم

ممنون از تبریکت

ببین منم پریم ۲۸ روزه هست و طبق گفته سایتها باید از ۱۲ پری می ذاشتم ولی بعد از پری شروع کردم و دیدم روز دهم مثبت شد یعنی یا یازدهم یا دوازدهم تخمکگذاری بود

شما هم این ماه از بعد پری بذار می دونم هزینه داره ولی از سونو کم هزینه تره و دستت می آد بدنت جطوری کار می کنه

شاید دقیقا طبق ماشین حساب تخمکگذاری تخمکگذاری کنی شاید زودتر یا دیرتر

واینکه مثلا یه ساعت مشخص تو روز کیت میزارم بقیه ی کیت هارو هم همون ساعت باید بزارم یافرقی نمیکنه چه ...

حتما یه زمان مشخص بذار چون نسبت به تغذیه و فعالیت میزان هرمون در ساعتهای مختلف روز متفاوته

مثلا اصلا با ادرار صبح نذار

ترشحاتِ شفاف وکشدار کـه خارج میشن نشونه اینه که تخمک گزاری انجام شده یا میخادانجام شه؟ تویکی ازسایت ...

اونجور که من خوندم

قبل از آزاد شدن تخمک این ترشحات شروع می شه تا اسپرمها راحتتر حرکت کنند و روزی که تخمک آزاد می شه این ترشحات کمتر می شه

البته من شنیدم از افراد مختلف که ترشحاتشون همزمان با تخمکگذاری نبوده یا زودتر یا دیرتر بوده

پس ترشحات زیاد راه مطمینی نیست

راحت مطمین کیت تخمکگذاری و اندازه گیری دما بدنه

کیت نشون می ده که قراره تخمک آزاده بشه و دمای بدن بعد از آزاد شدن بالا می ره و نشون دهنده اینه که تخمک آزاد شده و اگه لقاح صورت بگیره دما بدن بابا می مونه

بدن با بدن فرق می کنه نمی شه یه نسخه پیچید ترشحات تخمکگذاری با ترشحات ناشی از بارداری فرق می کنه ط ...

ممنون عزیزم فقط همینوخاستم بدونم کخ روزی یدونه باید ازاواخرپری بزارم .

فکرمیکردم اشتباه میکنم

واقعاممنون ازپاسخگوییت.

انشاالله بارداری وسالم وبی خطری داشته باشی.

برای منم دعاکن اقدامم زیاد طول نکشه😘😘😘

ممنونم از دعای قشنگتون انشاالله به زودی باردار بشید

سلام استارترجون تبربک میگم انشالله باذداری اروم و موفقی داشته باشی

من اینماه کیتم روز 23دوره پر رنگ پر رنگ شد دقیفا یک هفته به تاربخ پری

من از وقتی اومدم اقدام دوره هام بهم ربخته وگرنه همیشه منظم و 32روزه بود

شما میدونی چند روز بعد از تخمک گزاری بی بی جواب میده؟ 

من امذوز موعد پری بود و 7روز از تخمک گزاری گزاشته ولی بی بی منفی بود