2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 293701 بازدید | 357 پست
به نظرم از آخرین روز پری بذار  چون بدن خیلی پیچیده هست نمی شه مطمین گفت دقیقا بین ۱۴ و ۱۸ تخمک ...

آخرین روز پری من ک ۷ پری بود من الان ۱۲ پری ام...ینی نمیتونم این ماه از کیت استفاده کنم؟؟؟

تا خدا هست زندگی هست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه همینطور ک میگی باشه عزیزم..نمیدونی چقد ناامید شدم و چه فکرایی ک نیومد تو سرم😢😢 تازه هنوز ...

منم همیشه فکر می کردم با اولین اقدام باردار می شم وقتی نشد هزارتا عیب رو خودم گذاشتم

برا همین اینقدر با این کیتهای تخمکگذاری امتحان کردم

انشاالله این ماه باردار می شی

اگه قبلا پریودیهات منظم بوده اصلا نگران نباش بدنت فقط یه کم زمان می خواد

آخرین روز پری من ک ۷ پری بود من الان ۱۲ پری ام...ینی نمیتونم این ماه از کیت استفاده کنم؟؟؟

چرا استفاده کن

احتمالش ضعیفه قبل از روز ۱۲ تخمکگذاری داشتی از امروز بذار تا ببینی کی پررنگ می شه

کیتها را دور ننداز همه را کنار هم رو یه برگه بچسبون با تاریخ و ساعت اینجوری بهتر می تونی مقایسه کنی

خواهش می کنم شش روز به پری بی بی حاله انداخت

سلام دوست عزیز چه اطلاعت خوب وکاملی بود مبارک باشه و انشااله صحیح و سالم بغلش کنی.

منم مثل شمام دوره هام 28 روزه است و ازماشین حساب تخمکگذاری استفاده میکردم که احساس میکنم با بدن من درست درنمیاد چون منم مثل شما روز 10 سیکل به بعد ترشحات زیاد میشه و 12 ام به اوج خودش میرسه و معمولا روز 14دیگه خیلی کم میشه. 4 ماهه اقدامم و نتیجه نگرفتم و احساس میکنم تو این چهار ماه که قرص ضد بارداری رو قطع کردم هنوز هورموناش از بدنم نرفته البته شاید!!!!! وتا حالا از کیت تخمک گذاری استفاده نکردم و میخوام اینماه استفاده کنم و مطالبتون خیلی کامل و خوب بود.

🥰دخترم تمومه دنیامه🥰 اصلا هر کی دختر داره پیر نمیشه🤩
سلام دوست عزیز چه اطلاعت خوب وکاملی بود مبارک باشه و انشااله صحیح و سالم بغلش کنی. منم مثل شمام دور ...

سلام عزیزم

ممنونم بابت تبریکتون

دقیقا احتمالا شما هم مثل من روز دوازه تخمکگذاری داری

انشاالله به زودی خبرت بارداریتون را بهمون بدید

کیتها را دور ننداز همه را کنار هم رو یه برگه بچسبون با تاریخ و ساعت اینجوری بهتر می تونی مقایسه کنی

باشه عزیزم حتما..ساعت ۳ بعد ظهر میتونم کیت استفاده کنم؟؟؟

تا خدا هست زندگی هست...
فداتشم حتما😍😘😘

راستی دوستم اسید فولیک را که استفاده می کنی بهتره همزمان با اقدام استفاده کنی

این قرصی که می ذارم را یه پزشک زنان بهم معرفی کرد

قبل از اقدام هم من هم شوهرم می خوردیم

راستی دوستم اسید فولیک را که استفاده می کنی بهتره همزمان با اقدام استفاده کنی این قرصی که می ذارم ر ...

اره عزیزم ۳ ماهه دارم میخورم فولیک اسید هم من هم شوهرم..این قرص ک عکسشو فرستادی رو حتما باید با تجویز پزشک مصرف کرد؟؟؟

تا خدا هست زندگی هست...
باشه عزیزم حتما..ساعت ۳ بعد ظهر میتونم کیت استفاده کنم؟؟؟

آره استفاده کن ساعت خوبیه فردا هم همین موقع استفاده کن ولی از دوساعت قبلش نوشیدنی نخور 

الان اگه زیاد نوشیدنی خوردی دو ساعت صبر کن بعد استفاده کن