2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 293695 بازدید | 357 پست

راستی مبارک باشه عزیزم انشاا...که به سلامتی بغلش کنی از لحظه به لحظش لذت ببر

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
چند وقته اقدامین عزیزم و اینکه مشکلی داشتین قبلش

ماه دوم اقدامم بود، ولی هشت ساله ازدواج کردم شرایط بچه دار شدن را نداشتیم

ماه اول طبق نرم افزار روز تخمکگذاری را تعیین کردم که روز ۱۴ پری را نشون می داد ولی ماه بعد کیتها نشون داد که من روز یازده یا دوازده تخمکگذاری داشتم

برا همین ماه اول نشد

ولی علایم ماه قبل با این ماه کاملا مشابه بود برا همین می ترسیدم نشه که خدا را شکر شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭پس امیدوار نباشم

چرا نباشی 

یا تخمکگذاری داشتی ولی از روز بعد کیت را استفاده کردی اگه اقدام داشتی امیدوار باشه یا تخمکگذاری نداشتی و در روزهای بعدی داری که متوجه می شی و اقدام می کنی بالاخره شوهرت یه ساعت روز میاد خونه اقدام کنید

منم میخوام این ماه از کیت استفاده کنم ولی همه میگن کیت گیج کننده س منصرفم کردن😔😔

اگه از بعد پری حداقل یه شب در میون اقدام داری نیازی نیست

ولی به نظرم یه ماه کیت استفاده کن و اگه بدونی چطوری کار می کنه گیج نمی شی و بهتر بدن خودت را می شناسی

منم چون هی گیج می شدم همه این کارها را کردم البته کنجکاو هم هستم و این اطلاعات را بدست آوردم

اگه از بعد پری حداقل یه شب در میون اقدام داری نیازی نیست ولی به نظرم یه ماه کیت استفاده کن و اگه بد ...

چون ماه های قبل ی روز در میون اقدام داشتم و نتیجه ای نگرفتم گفتم این ماه از کیت استفاده کنم ببینم اصلا تخمک گذاری دارم یا نه..امروز روز ۱۲ پری هستم بنظرت میتونم استفاده کنم یا دیر شده؟و اینکه اگه میشه بگین چ ساعتی استفاده ش کنم ک جواب درستی بهم بده..مرسی 

تا خدا هست زندگی هست...
چون ماه های قبل ی روز در میون اقدام داشتم و نتیجه ای نگرفتم گفتم این ماه از کیت استفاده کنم ببینم اص ...

پریهات چند روزه هست؟ اگه ۲۸ روزه هست احتمالا روز ۱۴ تخمکگذاری هست ولی بدن به بدن فرق داره مثلا مال من ۲۸ روزه هست ولی روزه ۱۱ یا ۱۲ تخمکگذاری داشتم 

به نظرم استفاده کن ساعت ۱۲ خوبه روزی که از همه روزا پررنگتر بود ساعت هفت شبم امتحان کن

پریهات چند روزه هست؟ اگه ۲۸ روزه هست احتمالا روز ۱۴ تخمکگذاری هست ولی بدن به بدن فرق داره مثلا مال م ...

از وقتی رفتم اقدام بهم خورد تنظیمش ولی معمولا ۳۰ یا ۳۲ روزه س

تا خدا هست زندگی هست...
این ماه میشه سومین ماه ک دارم اقدام میکنم

پس خیلی نیست

همین که پری بهم خورده نشانه خوبیه یعنی بدنت واکنش نشون داده و داره آماده می شه

منم ماه اول اقدام پریی و حالتهای قبل پری بهم خورد 

پس خیلی نیست همین که پری بهم خورده نشانه خوبیه یعنی بدنت واکنش نشون داده و داره آماده می شه منم ما ...

خدا کنه همینطور ک میگی باشه عزیزم..نمیدونی چقد ناامید شدم و چه فکرایی ک نیومد تو سرم😢😢

تازه هنوز ۹ ماهه عروسی کردم فکر میکردم چون زود اقدام کردم سریع باردار میشم ولی زهی خیال باطل😔

تا خدا هست زندگی هست...