ماهسونگ مدیر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4504 عنوان خانما میخواید هم سفید بشید هم گونه دربیارید هم صورتتون مثل آینه صاااااف بشه | مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 52 پست هم جوش هاتون بره هم حای جوش ها هم لک ها محو بشن؟ ۲تا ۳ ماه سیب قرمز رنده کنید بزنید به صورتتون شب بخواب صبح بشور 🥰برای امضای منم دعا کن التماس دعا😔❤️ التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا.... 1404/07/28 | 21:46 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4504 ببخشید بازم سوال میپرسم اگر سیب رو نزنیم دوباره گونه ها آب میشه؟ این روش برای پوستی که خیلی خراب شده ... اره عزیزم واسه همه پوست ها جوابه کامل برنمیگرده ولی قطعش نکنید بعد دوماه که هر شب زدید هفته ایی یکبار تا آخر عمر بزنید التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
parvaja عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 494 بله عزیزم امتحان کن برای منم دعا کن صلوات فرستادم ممنونم عزیزم توروخدا بگو خالت چه سرطانی رو با طب سنتی شکست داد؟؟
بازگشت2 عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 91 اره عزیزم واسه همه پوست ها جوابه کامل برنمیگرده ولی قطعش نکنید بعد دوماه که هر شب زدید هفته ایی یکبا ... ممنونم، دوشب هست شروع کردم انشالله جواب گرفتم میام همینجا میگم
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4504 عزیزم توروخدا بگو خالت چه سرطانی رو با طب سنتی شکست داد؟؟ سرطان سینه ولی اکثر سرطان ها جواب میده التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
ماهسونگ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 4504 ممنونم، دوشب هست شروع کردم انشالله جواب گرفتم میام همینجا میگم حتما عزیزم بیا بگو چه مشکلی داشتی روز اول الان چه تغییری کردی رو بگو بعد دوماه مرسی التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....
roksana_f عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 1008 بنظرم خوردنش هم تاثیری که باید بزاره رو میزاره ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
parvaja عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 494 سرطان سینه ولی اکثر سرطان ها جواب میده ینی اصلا سراغ عمل و شیمی درمانی اینا نرفتن؟؟
ninadobreve عضویت: 1404/01/15 تعداد پست: 1531 واقعا موثره اما متاسفانه من جوش میزنم اما آبشا گرفتم براماسک مو خیلی خوبه