2777
2789
عنوان

مرگ دانش اموز مدرسه غیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 11975 بازدید | 261 پست
واقعا نمیفهمم این وسط تقصیر معلم و مدرسه کجاست؟کار زشت کرده به خانوادش اطلاع دادنحالا خانوادش هیولا ...

نباید تهدید به اخراج میکردن..‌اینکه بچه باید مثلا ساعت 12 بیاد خونه...ساعت 4رفته خونه‌‌..اون مدت تو مدرسه مشخصه کاملا تهدیدش کردن..من خودم دیدم ابنا رو برای پسرم..پسر من کلاس دوم بود کار بدی کرده بود.صدام کردن مدرسه اومدم دیدم یه گوشه سرپا نگهش داشتن..بعدم گفتن اخراجه..البته الکی بود که بچه بترسه.‌.اما از اون مدرسه و مدیر و معلم کلا بدش اومد..مدیر کارش فحش دادن و زدن بود..مدرسه رو عوض کردم..الان خداروشکر پسرم مدرسه رو دوست داره.‌.

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم وظیفش راهنمایی هست..فوقش باید جریمه می‌کرد.. یا پدرش رو خیلی بی سر و صدا در جریان میذاشتن..مشخ ...

شکا اگه کسی به خودتون فوش بده بازم اینقدر خونسرد میگید راهنمایی ؟بچه نبود 6 سال تو مدرسه بوده باید میفهمید احترام واجبه 

اینکه به اولیاش خبر داده طبیعی ترین کار ممکن بوده

نمیشه که هرکی تومد هر غلطی کنه با گریه و التماس ببخشی 

معلمه غرور داره چند روز توسط بچه ها بهش مسخره شده

مشکل از جایی دیگه میلنگه که چی باعث شده  که کلا این کارو کنه بعدم جون خودشو گرفته 

قطعا پدرش قبلا برخوردای بدی داشته  در مقابل کارای دیگش ترسیده

از تصاویر خانوادگی که توی اینستا مشخص بود اصلا همچین خانواده نبودن اینا دروغ میگن اون هیچ مقصر نبوده ...

تصاویر اینستا ک همه اش نمایشه و‌دروغه بعدم هرچقدرم ک مدیر معاون اشتباه کردن اون بچه اگه تو خونه جاش امن بود دست به اینکار نمیزد 

خیلی ناراحت شدم هم اسم پسرمم که هست کلا بهم ریختم،منم شیرازم پسرمم یکی از مدارس غیرانتفاعی خوب میره،شده که مدیر یا معاون درمورد شیطنت بچه ها باهامون تماس بگیرن حتی من و پدرش بخاطرش مدرسه هم رفتیم ،خدابیامرزتش متاسفانه منم اصلا نمیتونم بفهمم بخاطر این موضوع خودکشی بکنه،خیلی عجیبه پسربچه ها اکثرا شیطنت دارن و اینکه مدیر باخوانوادش تماسی داشته باشه چنین کاری نمیکنن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

راحت باش فک کردی با توهین شما استرس بچت کم میشه ؟خیلی مودبانه تر هم میشه استرس بچه رو کنترل کرد

الان براش ذوق میکنه واینجوری بهش پرو بال میده در اینده نزدیک همین توهین ها رو تحویل خودش میده

تصاویر اینستا ک همه اش نمایشه و‌دروغه بعدم هرچقدرم ک مدیر معاون اشتباه کردن اون بچه اگه تو خونه جاش ...

منم نظرم همینه،فقط خدا میدونه چی به سر این بچه اومده 

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

به نظرمن هم مقصرمعلم ومدیرنبودن.مقصراون کسیه که فحش هارونوشته.اگرخودش نوشته مقصرپدرومادرشن که درست ت ...

حرف شما درست ولی اون بچه اس بچه اسمش روشه چه انتظاری داری حتما فشار بهش آوردن اونکارو کرده اصلا هرچی تاوانش مرگه؟

هدفم از ایجا این تاپیک حقیقتت بود دلم نمیخواست همه پشت سرش مقصر بدوننش و مسئولین راحت خونشو پایمال ک ...

اونا که مقصر بودن و شکی نیست

اما چرا باید یه بچه ۱۲ ساله ،به خاطر این موضوع دست خودکشی بزنه ،اصلا طبیعی نیست

مگه اینکه از لحاظ روحی،دچار مشکل باشه

پسر من مدرسه دولتی میره معلم و مدیر و معاونان خیلی مودبانه برخورد میکنن تا حالا بچه ای رو تنبیه بدنی ...

پسر من غیر انتفاعی هست..

ولی آدم عقده ای درهر جایگاهی که  باشه اونجا رو به گند میکشه

هیچی مدیرش راست راست میگرده معلم هم همینطور و دانش اموز زیرخاک خونش پایمال شده

یا فوش میدیم به معلم یا خودمونو میکشیم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

اونا که مقصر بودن و شکی نیستاما چرا باید یه بچه ۱۲ ساله ،به خاطر این موضوع دست خودکشی بزنه ،اصلا طبی ...

برعکس چیزی که کاربرا میگن که بچه تحت فشار خانوادش بوده من میگم اتفاقا بچه ای که خیلی کم دعوا شده و تو محیط ساکت و بی تنشی بزرگ شده با کوچکترین دعوا و چالش به هم می‌ریزه و اعصاب و روانش داغون میشه وگرنه بچه ای که تو یه خانواده ی دعوایی بزرگ شده براش این مسائل عادیه

آره با خط کش تهدید میکرد تحقیر میکرد میزد پشت کمرشون. ترس از تاریکی و ترس از زندانی شدن. به بچه کلاس ...

چه بد اینجوری که بچه همون سال اول از مدرسه متنفر میشه کاش والدین گروهی اقدام می‌کردید همون مقطع معلم جدید میدادن کلاس اول خیلی مهمه .معلم پسر من یه بار به بچم تهمت زد با همسرم رفتیم گریه اش انداختیم مدیر و معاون هم طرف ما بودن مجبورش کردن از پسرم عذرخواهی کنه

نباید تهدید به اخراج میکردن..‌اینکه بچه باید مثلا ساعت 12 بیاد خونه...ساعت 4رفته خونه‌‌..اون مدت تو ...

بچه رو اصلا مدرسه نگه نداشتن ساعت یک رفته خونه 

اما از ساعت یازده تا یک داشته التماس میکرده به پدرش نگن 

خوب نمیشه بچه هر کار زشتی بگنه به خانواده اطلاع ندن 

مشکل تو خانواده بوده 

ساعت چهار مدیر به پدرش زنگ میزنه