اصل داستان اینکه چند نفر از دانش اموزا میان یک جمله مینویسن روی برگه و دست به دست میشه تا میرسه به میز معلم بعد معلم این کاغذو میبینه میگه بفهمم کی بوده تا فردا زندش نمیزارم بعد میره نگاه میکنه ببینه دست خط کی بوده بعد به اشتباه اینو میبره دفتر بعد اینم التماس میکنه بعدا حتی میگن پدرش میگه چی شده میگه هیچی و حتی میگن پدرش خبر دار نبوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا نمیفهمم این وسط تقصیر معلم و مدرسه کجاست؟کار زشت کرده به خانوادش اطلاع دادنحالا خانوادش هیولا ...
یکسری از خانواده ها رو درس بچه زیاد حساس هستن تمام امکانات رو منوط به درس میکنن. یا تهدید میکنند که فلان امکانات ازت گرفته میشه فرضا موبایلت رو میکیزیم مثلا دیده شده بچه هایی که تو کنکور پزشکی قبول نشدن و خودکشی کردن
حالا شاید این خانواده هم اینجوری بودن البته من فقط احتمال میدم
حالا فحش هم داده باید اخراج بشه؟؟؟؟فقط باید مدتی پیش مشاور مدرسه میفرستادنش..فحش نوشته حتما ناراحتی داشته یا اصلا اول باید کامل برسی میشد کی فحش داده..چرا این اتفاق افتاده.. قطعا یک نفر مقصر نبوده. کل کلاس باید بازخواست میشدن..بعد میفهمیدن کار کی بوده.اینا اگه قاضی بودن تمام مردم رو اعدام میکردن
مدیر مدرسه ی پسرم دیروز چنان کوبیده بود تو سر بچهی کلاس اولی بچه تا آخر گریه میکرده...بچه ای بسیار با ادب و درسخون هست به خاطر کار یه بچه ی دیگه زده بودنش و بعد که فهمیدن اشتباه زدن اومده بوسش کرده گفته پیش خانوادت نگیا
کجای دنیا بچه اینقدر بی ادبه فوش بده معلم ؟ معلم حق داره با گل وشرینی که نمیره استقبالش شما یکی به خ ...
معلم وظیفش راهنمایی هست..فوقش باید جریمه میکرد.. یا پدرش رو خیلی بی سر و صدا در جریان میذاشتن..مشخصه تو اون تایم که نگهش داشتن مدرسه کلی روحیه اش رو تخریب کردن و تهدیدش کردن..
هرچند صبحها سایت گاهی بی دروپیکر ولی کار درستی نیست سواستفاده از این فضا و اینکه باعث بشی صبح یه سری خانم که اکثرا مادر هم هستن بااین خبر ناراحت کننده شروع بشه ، بعدم اسم بردی از مدرسه و مدیر در حالی که کم وکیف قضیه مبهمه ممکنه برات مشکل ساز بشه قبلا داشتیم کاربری از دکتری اسم برده بود ازش شکایت شده بود
.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷