اصل داستان اینکه چند نفر از دانش اموزا میان یک جمله مینویسن روی برگه و دست به دست میشه تا میرسه به میز معلم بعد معلم این کاغذو میبینه میگه بفهمم کی بوده تا فردا زندش نمیزارم بعد میره نگاه میکنه ببینه دست خط کی بوده بعد به اشتباه اینو میبره دفتر بعد اینم التماس میکنه بعدا حتی میگن پدرش میگه چی شده میگه هیچی و حتی میگن پدرش خبر دار نبوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از تصاویر خانوادگی که توی اینستا مشخص بود اصلا همچین خانواده نبودن اینا دروغ میگن اون هیچ مقصر نبوده ...
من چیزی ندیدم ولی اگر دانش اموز از پدر و مادر نترسه چرا باید خودکشی کنه تهدید معلم اونم غیر انتفاعی انقدر مهم نیست که دانش اموز بخواد بترسه تا حد مرگ خودش ببره ، ی کم عجیبه ،در هر حال اگه معلم مقصر باشه بیشتر مقصر خانواده هستن ، چون اگر بچه سالمی بود اولا فحش نمی داد ، دوما انقدر ترس واسترس نداشت
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.