2777
2789
عنوان

مرگ دانش اموز مدرسه غیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 12048 بازدید | 261 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تصاویر خانوادگی که توی اینستا مشخص بود اصلا همچین خانواده نبودن اینا دروغ میگن اون هیچ مقصر نبوده ...

خودت از همه دروغگو تری

نگران نباش اگر معلم مقصر بود حتما بیچاره ش می کردن

هدفت چیه الان؟

عین زنای بیسواد توکوچه جو میدی

از تصاویر خانوادگی که توی اینستا مشخص بود اصلا همچین خانواده نبودن اینا دروغ میگن اون هیچ مقصر نبوده ...

من چیزی ندیدم ولی اگر دانش اموز از پدر و مادر نترسه چرا باید خودکشی کنه تهدید معلم اونم غیر انتفاعی انقدر مهم نیست که دانش اموز بخواد بترسه تا حد مرگ خودش ببره ، ی کم عجیبه ،در هر حال اگه معلم مقصر باشه بیشتر مقصر خانواده هستن ، چون اگر بچه سالمی بود اولا فحش نمی داد ، دوما انقدر ترس واسترس نداشت 

یعنی اینقدر قدرت تشخیص بالایی داری بابک خرمدین هم والدینش کشتنش خیلی موجه بودن بهتره سریع قضاوت نکنی ...

من اونو باور نکردم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

هدفم از ایجا این تاپیک حقیقتت بود دلم نمیخواست همه پشت سرش مقصر بدوننش و مسئولین راحت خونشو پایمال ک ...

باید دید از کجا داری حقیقت رو پیگیری میکنی و حرف بی ربط میزنی

واقعا خیلی ناراحت کننده بود

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خودت از همه دروغگو ترینگران نباش اگر معلم مقصر بود حتما بیچاره ش می کردنهدفت چیه الان؟عین زنای بیسوا ...

اگه کسی گناهی انجام میده از مجازاتشم نمیترسه

دنبال اینم چرا اینقدر راحت تهمت میزنن بعد کاری میکنن بچه خودکشی کنه معلومه حسابی ترسوندنش