اصل داستان اینکه چند نفر از دانش اموزا میان یک جمله مینویسن روی برگه و دست به دست میشه تا میرسه به میز معلم بعد معلم این کاغذو میبینه میگه بفهمم کی بوده تا فردا زندش نمیزارم بعد میره نگاه میکنه ببینه دست خط کی بوده بعد به اشتباه اینو میبره دفتر بعد اینم التماس میکنه بعدا حتی میگن پدرش میگه چی شده میگه هیچی و حتی میگن پدرش خبر دار نبوده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرمن هم مقصرمعلم ومدیرنبودن.مقصراون کسیه که فحش هارونوشته.اگرخودش نوشته مقصرپدرومادرشن که درست تربیتش نکردن.اون مدیرومعلم هم نمیتونن بگن آفرین قندعسل مرسی که فحش دادی اونم پسربچه ۱۲سال که همینجوریشم پرروان...کسی که فحش هارونوشته بایدمیرفت اعتراف میکرد.اصلامدرسه جای درس خوندنه نه لات بازی وفحش دادن معلم هرچقدرهم بدباشه مسئول اموزش بچه هاست وداره به علمشون اضافه میکنه بایداحترامشوداشته باشن چرابچه هابایدهمچین کاری کنن...