2777
2789
عنوان

مرگ دانش اموز مدرسه غیرانتفاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 12097 بازدید | 261 پست

فحشه هر چی بوده واقعا لایق مدیر و معلم بوده

هم بچه ها رو متاسفانه والدین بی تربیت بار میارن 

هم معلما ب شدت بیسواد و عقده ای 

نظام آموزش داره ب فنا می‌ره 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دخترا مادربزرگم مرحوم شد خیلی مهربون و خیرخواه بود و هیچ وقت غیبت نمیکرد خواهشا برای آمرزشش خو ...

خدا بیامرزتشون خدا به شما صبر بده 💔

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

به نظرم بیشتر از پدر ومادرش ترسیده والا که اخراج هم می شد ، براش مهم نبود ، از ترس خانوادش خود کشی ک ...

از تصاویر خانوادگی که توی اینستا مشخص بود اصلا همچین خانواده نبودن اینا دروغ میگن اون هیچ مقصر نبوده و نیست

اشتباه داری میگی خب😂😂وایسا⭕️ یه اتفاق تلخ دیگه تو مدارس کشور؛تقريبا دو هفته پیش تو یکی از مدارسِ غ ...

چقدر تلخ

متنفرم از معلم و مدیرهایی ک سریع اولیا را میخوان 

دوست بودن با دانش اموزا اونقد سخت نیست

به نظرمن هم مقصرمعلم ومدیرنبودن.مقصراون کسیه که فحش هارونوشته.اگرخودش نوشته مقصرپدرومادرشن که درست تربیتش نکردن.اون مدیرومعلم هم نمیتونن بگن آفرین قندعسل مرسی که فحش دادی اونم پسربچه ۱۲سال که همینجوریشم پرروان...کسی که فحش هارونوشته بایدمیرفت اعتراف میکرد.اصلامدرسه جای درس خوندنه نه لات بازی وفحش دادن معلم هرچقدرهم بدباشه مسئول اموزش بچه هاست وداره به علمشون اضافه میکنه بایداحترامشوداشته باشن  چرابچه هابایدهمچین کاری کنن...

یکی بالاتر موضوع رو کامل گفت پس تو چرا حریاتو برعکس میگی

معلومه دنبال ایجاد تشنج هست

وکاسه داغتر از آشه

بچه اولیا داره قطعا خودشون پیگیری میکنن

نیازی به اینجور آدم ها نیست اصلا

از تصاویر خانوادگی که توی اینستا مشخص بود اصلا همچین خانواده نبودن اینا دروغ میگن اون هیچ مقصر نبوده ...

یعنی اینقدر قدرت تشخیص بالایی داری 

بابک خرمدین هم والدینش کشتنش خیلی موجه بودن 

بهتره سریع قضاوت نکنیم منتظر باشیم ببینیم تحقیقات چی نشون میده