2777
2789
عنوان

لحظه جدایی واکنش خودتون و شوهرتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 61 پست
رسما داشته بهت خیانت میکردهبعد تو خودتو مقصر میدونی؟کار خوبی کردی جدا شدیدیگه پیگیرش نباشاولاش طبیعی ...

اره اما جبهه گرفتن تو به ما تهمت زدی 

زنه الکی الکی خاس بره شکایت کنه 

یا هر روز پیام میداد تو منو کجا با شوهرت دیدی 

در حالی  ک من اصلا به زبون نیوردم ک رابطع دارید 

فقط گفتم دخالت داره 

بعد این وشوهرم هر روز میگفتن چی دیدی کجا دیدی مگ ما چیکار کردیم مگ رو دستمون گرفتی

باکره ام . حالش نمیفمم کسی ک خودش نخاس زندگی کنه یکبار هم پیش قدم نشد باهام اشتی کنه و من التماسش می ...

برای منم مثل تو بود دقیقا شرایطم یا این تفاوت که بعد اینکه طلاقم داد بعد خواست برگرده اما همچنان توی موضع قدرته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدای من یعنی نفهمیدی با زنه رابطه داره

قشنگ از زنه میترسیده و شاید به زنه گفته به زور خانوادم زن گرفتن برام

و اینکه میگفته بهش بگو شوهرمدسرده چون مردایی که با زنی رابطه دارن میگن با زنمون رابطه نداریم 

تابلو بودا رابطه عاشقاته داشتن

برای منم مثل تو بود دقیقا شرایطم یا این تفاوت که بعد اینکه طلاقم داد بعد خواست برگرده اما همچنان توی ...

خودش بت گف میخام برگردم ؟ 

چ حس خوبی اون ک رفتع پشیمون  بشه ادم کیف میکنه  

الان حالت خوبه؟ اوکی؟

خب تو این شرایط خانمه حکم جلب داره دیگه چرا ترک منزل داشته باشه ک ناشزه بشه ،و از یک حکم جلب دوم رد ...

من طرفدار خانومه نیستم 

اون اقا هم برادرمه 

خونه قیمت بالایی نداره اطراف تهرانه )نسیم شهر

میگم الان برادرم چجوری میتونه نفقه رو رد کنه چون اونا وکیل گرفتن 

ولی نفقه بچه شو از همون موقع ک ترک منزل کرده داره میده ولی بازم براش نفقه بریدن 

یعنی اون موقع ک خونه رو ترک کرده بود هنوز کاراشو شروع نکرده بود و برادرم برای بچش پول میزد اما رفتن گفتن هیچ پولی نمیزنه

ببخشید طولانی شد

میتونه خونه رو الان بنام کسی بزنه؟ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

خب تو این شرایط خانمه حکم جلب داره دیگه چرا ترک منزل داشته باشه ک ناشزه بشه ،و از یک حکم جلب دوم رد ...

من طرفدار خانومه نیستم 

اون اقا هم برادرمه 

خونه قیمت بالایی نداره اطراف تهرانه )نسیم شهر

میگم الان برادرم چجوری میتونه نفقه رو رد کنه چون اونا وکیل گرفتن 

ولی نفقه بچه شو از همون موقع ک ترک منزل کرده داره میده ولی بازم براش نفقه بریدن 

یعنی اون موقع ک خونه رو ترک کرده بود هنوز کاراشو شروع نکرده بود و برادرم برای بچش پول میزد اما رفتن گفتن هیچ پولی نمیزنه

ببخشید طولانی شد

میتونه خونه رو الان بنام کسی بزنه؟ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

وای خدای من یعنی نفهمیدی با زنه رابطه دارهقشنگ از زنه میترسیده و شاید به زنه گفته به زور خانوادم زن ...

من خیلی بچع بودم  و اوایل عقد بود 

تازه از من خاستن اجازه بدم صیغه خواهر  برادری بخونن ک راحت باشن و کسی اعتراض نکنه 

تو مشاور خانواده بع شوهرم گفتم  میگ ما دیدیم تو حساسی  خاسیم اینکار بکنیم تو فکر بد نکنی 

خودش بت گف میخام برگردم ؟ چ حس خوبی اون ک رفتع پشیمون بشه ادم کیف میکنه الان حالت خوبه؟ اوکی؟

گفت حس میکنه زندگی خوبی میتونسته در کنارم داشته باشه و دیگه بعد من کسی با شرایطش کنار نمیاد و بعد برام کلی شرط گذاشت و جوری بهم تحمیل کرد که انگار من مقصرم و گفت بریم پیش مشاور زندگی رو بسازیم 

من با اینکه  خیلی دوستش داشتم اما نمیتونم برگردم یعنی دلم میگه برگرد و عقلم اجازه نمیده

الان چون خودم رو با کار زیاد مشغول کردم ولی باز هم حس دوگانگی اذیتم میکنه من انگار هنوز تو شوکم و فکر میکنم خوابم چون یه مسئله پیش پا افتاده رو بزرگ کرد و هنوز باورم نمیشه به خاطر اون تا طلاق اومدم

خودش بت گف میخام برگردم ؟ چ حس خوبی اون ک رفتع پشیمون بشه ادم کیف میکنه الان حالت خوبه؟ اوکی؟

گفت حس میکنه زندگی خوبی میتونسته در کنارم داشته باشه و دیگه بعد من کسی با شرایطش کنار نمیاد و بعد برام کلی شرط گذاشت و جوری بهم تحمیل کرد که انگار من مقصرم و گفت بریم پیش مشاور زندگی رو بسازیم 

من با اینکه  خیلی دوستش داشتم اما نمیتونم برگردم یعنی دلم میگه برگرد و عقلم اجازه نمیده

الان چون خودم رو با کار زیاد مشغول کردم ولی باز هم حس دوگانگی اذیتم میکنه من انگار هنوز تو شوکم و فکر میکنم خوابم چون یه مسئله پیش پا افتاده رو بزرگ کرد و هنوز باورم نمیشه به خاطر اون تا طلاق اومدم

روزی صد بار خدا رو شکر کن جدا شدی از این مرد خائن

الان اون کار تموم شده ... و اونا یع شهر دیگن . شوهرم با ما تو یه محله ان . مث اون موقع دیگ نمیره همیشه  همینجاست . از اینکه الان دیگ رفت امد تموم شده ناراحتم

هر چند بعید میدونم نباشن باهم . اخه شووهرم یه شکاین از من کرده بود بابت همین کارش که من خسارت بهش زدم . اون زنه و شوهره زنه  شهادت دادن براش 

گفت حس میکنه زندگی خوبی میتونسته در کنارم داشته باشه و دیگه بعد من کسی با شرایطش کنار نمیاد و بعد بر ...

الانم ک برگشته میدونم بیشتر سختته و سردرگمی . من حس میکنم همین اتفاق میفته برام . خیلی دوسش داشتم . اما خب کاراش قابل گذشت نیس