2777
2789

ما عقد بودیم تازه جدا شدیم 

شوهرم خودش نخاست زندگی کنه و منو به بهونه الکی رها کرد بلاتکلیف  گذاش اخر سرم توافقی تموم کردیم 

وقتی عاقد  داشت اون خطبه رو میخوند شوهرم مث ابر بهار گریه میکرد .

اما منی ک دوست نداشتم جدا بشم و عاشقش بود اصلا گریم نگرف فقط با اون صوت ایه دلم ریخت اما گریه نه سکوت و خنثی

فکر میکردم روز محضر  خیلی گستاخ و شاد باشه  یهو سرم برگردوندم دیدمش اونجوری شکه شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هرچی بوده مربوط ب دیروزهات بوده ،امروز و فرداهات بساز درگیر دیروزها نکن وانرژی منفی ها

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

شاید از خوشحالی گریه کرده 

یا بیماری چیزی داره یا بخاطر پول مهریه ناراحت بوده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

این‌که بعضی زن‌ و شوهرها هنگام خوندن خطبه طلاق گریه می‌کنن، معمولاً چند دلیل احساسی و روانی داره — حتی اگه خودشون تصمیم گرفته باشن جدا شن:

1. احساس پایان یک فصل مهم از زندگی:

طلاق یعنی رسمی و قطعی شدن پایان رابطه‌ای که زمانی با عشق و امید شروع شده. اون لحظه مثل "خداحافظی واقعی"‌ه، و خیلی‌ها ناخودآگاه ناراحت می‌شن.

2. یاد خاطرات خوب و مشترک:

در همون لحظه ممکنه خاطرات روزهای عاشقانه، ازدواج، تولد بچه یا خاطرات شیرین برگرده و احساسات فوران کنه.

3. احساس شکست یا افسوس:

حتی اگر طلاق تصمیم درستی باشه، بعضی‌ها حس می‌کنن "نتونستن" زندگیشونو نجات بدن، یا افسوس می‌خورن که کاش اوضاع جور دیگه‌ای می‌شد.

4. وابستگی عاطفی هنوز تموم نشده:

گاهی قلب هنوز جدا نشده، حتی اگر عقل تصمیم به جدایی گرفته باشه. اون تضاد درون باعث اشک می‌شه.

5. فضای خطبه و مراسم:

خوندن خطبه طلاق لحن رسمی، جدی و مذهبی داره و خودش بار احساسی سنگینی ایجاد می‌کنه — مثل مراسم خاکسپاری یک رابطه.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
شاید افسردگی دارهچجوری میشه آخهرابطه داشتید

باکره ام . حالش نمیفمم 

کسی ک خودش نخاس زندگی کنه یکبار هم پیش قدم نشد باهام اشتی کنه و من التماسش میکردم  ک زندگی خراب نکنه  

اما نخاس و اون روز فقط گریه میکرد .

ما هر دوتا عادی بودیم ولی خدایی من خیلی خوشحال بودم کم بهم ظلم نکرده بود نامرد واقعا خوشحال بودم نجا ...

من خیال میکردم اگ به اون برسم میمیرم . حس میکردم توانش ندارم 

اما خیلی اروم بودم حتی بعد اون ایه ای ک خوند من سبک شدم رهاشدم اون وابستگیم رفتتت

بهت گفتم تاپیک قبلیت 

سعی نکن خودتو متقاعد کنی دوست داشته 

نداشته اگر داشت زمین رو به آسمون میدوخت نگهت داره

حالا اگر دلت می‌خواد چندماه یا چندسال بشینی فکر کنی چرا گریه کرد لابد عاشقم بود و عزا بگیری دیگه بحثش جداست

دلیل گریه کردنش هرچیزی بوده بجز از دست دادن تو 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هوم درسته اما اون حلقه اشک تو چشاش از جلو چشمم نمیره

دیگه هرچی بوده تموم شده ،امروز روز جدیدی هست ها 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

شاید از خوشحالی گریه کرده یا بیماری چیزی داره یا بخاطر پول مهریه ناراحت بوده

ن بابا از خوشحالی نبود  غم رو دیدم تو چشاش 

پول دوست ک هست  ولی ببین اون صدای سوتی که میخونه قلب ادم درد میاره ادم یادش ب روز عقد میفته