2777
2789
عنوان

لحظه جدایی واکنش خودتون و شوهرتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 61 پست

کاش منم جدا بشمم🥲🥲🥲

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا از خوشحالی نبود غم رو دیدم تو چشاش پول دوست ک هست ولی ببین اون صدای سوتی که میخونه قلب ادم ...

مطمئن هستی که مشکل جنسی نداشت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بهت گفتم تاپیک قبلیت سعی نکن خودتو متقاعد کنی دوست داشته نداشته اگر داشت زمین رو به آسمون میدوخت نگه ...

🤣 ن منو ک دوس نداشته . ولی نکنه پشیمون شد  

واقعا درست میگی تموم شد دیگ رفت هیچ فکر خیالی اثر نداره

من خیال میکردم اگ به اون برسم میمیرم . حس میکردم توانش ندارم اما خیلی اروم بودم حتی بعد اون ایه ای ک ...

خداروشکر عزیزم مال هم نبودین اونم یه لحظه احساسی خواسته اونجا برخورد کنه اصلا اهمیت به اشک مردا تو بعضی موقعیتا نمیشه کرد

مطمئن هستی که مشکل جنسی نداشت

نبابا ندارع . خاله زنک  بود  دهن بین . تو یه کاری مشغول بود اون زنه صاحب کارش بیش از حد رفت امد داش باهاشون دخالت زیاد میکرد . منم بچه تر بودم دانا نبودم جلوش بگیرم و زرنگی کنم

🤣 ن منو ک دوس نداشته . ولی نکنه پشیمون شد واقعا درست میگی تموم شد دیگ رفت هیچ فکر خیالی اثر نداره

پشیمون نشده

اون ادم با علم بر اینکه داره میاد از تو جدا بشه قدم گذاشته توی دادگاه 

اگه پشیمون می‌شد قبل اومدن بهت میگفت برگردیم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

پشیمون نشدهاون ادم با علم بر اینکه داره میاد از تو جدا بشه قدم گذاشته توی دادگاه اگه پشیمون می‌شد قب ...

گاهی اوقات خودم مقصر میدونم ک من بد بودم 

من یکم تند بودم  

اما خوب هم بودم خیلی باهاشون خوب بودم احترام داشتم 

اون با یع خانوادع کار میکرد . زن اون خانواده بیش از حد باهاش صمیمی بود  . شوهرم بخاطر اینکه کارش از دست نده همیشع سعی داش اون زن راضی نگه داره . زنه اگ کم محلی میدید قهر میکرد . حتی شوهرم منو بوس میکرد تا چن روز به من میگف به اون زنع نگو یا رابطه ای داشتیم همینطور . هی میگف بهش بگو شوهرم سرده باهام و...

یا اینکع  زنه  دوبهم زنی میکرد  به من یچی میگف به شوهرم چیز دیگع . حرف در میورد از من به دروغ  . من گفتم این ارتباط قطع کن قبول نکرد 

و  چیزی ک عذابم میده تو این  دورانی ک ما دادگاه داشتیم و قهر بودیم . نمیدونم به چه دلیلی کارشون تموم شد و دیگ ارتباط کمرنگ شد .دیگ شوهرم رفت امد نداره  . شاید تلفنی باشع اما رفت امد دیگ نیس  

ناراحتم چرا اون زن باعث خرابی زندگی ما شد و الان ک جدا شدیم از زندگیش رف

دیگه هرچی بوده مربوط ب دیروزهات بوده ،امروز و فرداهات بساز درگیر دیروزها نکن وانرژی منفی ها

با اجازه اسی ی سوال 

اگر زن حکم جلب مرد رو بگیره برای مهریه اگر حالا مرد رو نتونه بگیره و مرد فقط ی خونه کوچیک اطراف تهران بنامش باشه ممکنه خونه رو از مرد بگیرن؟ و اینکه اون زن ک خونه رو ترک کرده ک نفقه بهش تعلق نمیگیره درسته؟ و مرد باید چجوری اعتراض بزنه ب نفقه

یکی دوتا سوال دیگم دارم دیگه روم نمیشه بپرسم 😀

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

گاهی اوقات خودم مقصر میدونم ک من بد بودم من یکم تند بودم اما خوب هم بودم خیلی باهاشون خوب بودم احتر ...

رسما داشته بهت خیانت میکرده

بعد تو خودتو مقصر میدونی؟

کار خوبی کردی جدا شدی

دیگه پیگیرش نباش

اولاش طبیعیه این حس 

ولی خودتو سرگرم کن

اون ادم هیچ ارزشی برات قائل نبوده

چرا میخوای فکر و وقتتو براش بذاری 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

با اجازه اسی ی سوال اگر زن حکم جلب مرد رو بگیره برای مهریه اگر حالا مرد رو نتونه بگیره و مرد فقط ی خ ...

خب تو این شرایط خانمه حکم جلب داره دیگه چرا ترک منزل داشته باشه ک ناشزه بشه ،و از یک حکم جلب دوم رد بشه!! تعجبه ها ،برن کلانتری ها در خواست ردیابی و نقعطه زنی و دفاتر قضایی ثبت کنه دادخواست هاش و هزار درصد هم گیر میفته این حالتی ک گفتم ،خونه ک گفتین بستگی ب قیمتش داره و منطقه اش ک مستثنیات دین اگ باشه نمیشه توقیف بزنه خانمه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

اگ میخواست ک جدا نمیشد، الکی تظاهر کرده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙