2777
2789
خیلی پول داری یکی تاپیک زده بود خواهرم چند هفته‌ای برنج ندارن یکی تاپیک میزنع ۴۰تومن داده برا باسن خ ...

40 تومن پولی نیست مردم به شما فقر بدهکار نیستن

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم چقدر میمونه بعد کجا زدی دکترت کی بود درد داره 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

منم هیپ دیپ دارم دوس دارم بزنم ولی پولشو ندارم🤕

درد داشت؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

خیلی پول داری یکی تاپیک زده بود خواهرم چند هفته‌ای برنج ندارن یکی تاپیک میزنع ۴۰تومن داده برا باسن خ ...

یعنی چون یکی ندارع ایشون نباید خرج کنه همیشه برا همه خوشحال باش ان شالله خدا به همه بده

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
اگه ۱۰۰ سی سی فیلر میشه ۴۰ تومنپروتز چقدر میشه😂😂

اون فک کنم ۳۰۰ بشه😵‍💫

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

شیما استایل کیه 😅خاک تو سر بلاگرها

ی بلاگر داغون، من از بارها و کاراشون خوشم نمیاد اما معمولا نمیگم واااای فلان کردن و بهمان کردن، اما این واقعا زشت بود، ینی دراز کشیده بود و ویدئو کامل بود نه اینکه فقط صورتش، بعد هم عکس قبل و بعد باسنش رو با یک لگ بسیااااار تنگ خودش و چندین بلاگر دیگه استوری کردن 

منی که همیشه میگم کارای آدم ها به خودشون ربط داره، برام عجیب بود که چقدر پول گرفته تا همچین کاری کرده؟! 

ینی هیچ آدمی توو فامیلشون نیست بهش بگه این واقعا زشت بود، من مثلا لباس نامناسب میپوشم (نه با حجاب یا بی حجاب)  مثلا لباسی که بهم نمیاد یا استایل من نیست، بقیه بهم میگن، این واقعا برام عجیب بود 

فک کن ی عکس کلوز آپ از قبل و بعد باسن با لگ تنگ و چسبناک 

باید با باسن خود سازش کنیم 🥹

😅😂😂