2777
2789
عنوان

می‌خوام این بار برا شما قرآن بخونم🤭🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی زحمت و تو رو خدا دعا کن انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭....

و تو رو خدا دعا کن انشالله آبرو و حیثیت من و عزیزانم هیچ وقت نره و هیشکی من و عزیزانم رو کتک نزنه و هیشکی زیر آب من و عزیزانم رو اصلا نزنه و هیشکی به من و عزیزانم تهمت نزنه و توهین نکنه و من و عزیزانم خیلی خوشحال و موفق و پولدار و آبرو دار و آرامش دار و خوشبخت و خیلی خوش شانس و زیبا شیم و عمر طولانی کنیم😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله من خیلی تو کارم پیشرفت کنم و اعتماد به نفسم خیلی بالا بره و اصلا ساده نباشم و به کسی اعتماد نکنم و هیچ وقت خودمو دست کم نگیرم و اصلا سوتی ندم و اصلا زبونم موقع حرف زدن نگیره و شل و ول و ساده و بی دست و پا نباشم انشالله هیچ وقت هیشکی نتونه زیر آبمو بزنه و هیشکی نتونه از کار اخراجم کنه و هیشکی نتونه بدمو بگه تو رو قرآن دعا کن😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین امشب گیرش بیاد و بره کار. کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام و زنعموهام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین امشب خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله همین حالا پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک و دروغگو و بددهن برا من و عزیزانم نباشه😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم طلاهایی که از مادرم برد(مادرم مجردیش خودش برا خودش کارگری کرد طلا گذاشت ، پدرم ازش برد پس نمیدع) شما رو به قران دعا کنید پدرم طلاهای مادرمو تو همین هفته هم وزن طلاهایی که از مادرم گرفت براش طلا بزاره 😔 😭 تو رو خدا دعا کنید پدرم پول مهریه ای که ازم با حیله گرفت و برد بهم حداقل ۷۰۰ میلیون پول بده همین روزا 😭ما اصلا راضی نیستیم پدرم حقمونو خورد و دو قورت و نیمش باقیه😭🙏 ....

زهراالتماس دعا

چشم،جزء اول سوره بقره و به نیت شما میخام بخونم🩷

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"