2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید آتو پسر خالم از من😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 61 پست
کراش چیهچرا انقد خودتونو سبک میکنینالان خوب شد آبروتو بردنپسرا به هزار نفر میگن.... نکن زشته خطتتو ع ...

منم واقعا آدم اهل این چیزا نیستم

نمیدونم چرا اون موقع این کار کردم 

واقعا الان بهش فکر میکنم خجالت میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پسر خاله و پسردایی خاله زنکی

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

اول خطتتو عوض کن عزیزم،به پسر خاله پسر دایی و حتی اون دختر خاله بی معرفتتم نده و به هیشکی اعتماد نکن، از این به بعدم سنجیده و عاقلانه رفتار کن ، خدای نکرده تو مجازی هم خواستی فعالیت کنی و گروهی چیزی بری با اکانت فیک برو و اصلا خودتو لو نده 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزم خودتو با اونایی که گفتی،مقایسه نکن! اونها نه خانواده دارن نه اصالت ! فرهنگ و اصالت خانواده تو ...

الان به جز پسر خالم پسر داییم 

خواهرم مادرم داداش کوچیکم میدونن 

خواهرم به شدت ادم فضول و ادم فروشی هست 10 سال از من بزرگتره 

مامانم هم وقتی پسر خالم بهش گفت فهمید 

داداش کوچیکم 13 سالشه 

اون اوایل یادمه دعوا که میشد تو خونمون 

خواهرم با جدیت میومد تهدیدم میکرد اگه فلان چیز نری پس بدی یا نکنی میرم پیام‌ هات به بابا نشون میدم....

یعنی این سه نفر شاید منو بخاطر این موضوع کتک نزده باشن...

ولی باهام بازی روانی کردن 

جوری که وقتی این حرفا میومدن باز تکرار میکردن 

من گوشام میگرفتم میرفتم تو اتاق

ترسو بازی و مظلوم بازی در نیار یا بار دیگه زنگت زد بشورش بزارش کنار بگو به هر خری هم که میخوای برو ب ...

واقعا ادم شجاعی نیستم 

خاله های منم به شدت ادم های خاله زنکی هستن

بچه هاشون از اینا بدتر 

به محض اینکه مامانم با پسر خالم دعوا کنه مامان پسر خالم میفهمه میره به خاله هایی هم که نمیدونن میگه 

پسر دایی بزرگم 18 19 سالشه 

اون بنده خدا اصلا هیچ دخالتی نکرد ،حتی به روم هم نیاورد 

واقعا ادم شجاعی نیستم خاله های منم به شدت ادم های خاله زنکی هستنبچه هاشون از اینا بدتر به محض اینکه ...

عزیز دلم کار بدی نکردی واقعا که بخواد ابرو و چیزی بره 

اگر از الان ترسو بازی در بیاری روت سوار میشن 

هر چی هم که مبخوان بگن اصلا بزار هر چی دوست دارن بگن 

تو کار اشتباهی به اون مدل نکردی 

جدی میگم 

یا بار دیگه زنگ زدن و دیدی اونا هستن سریع میری به مامانت میگی تا به حسابشون برسه 

اونا دیدن تو ترسیدی دارن هی اذیتت می‌کنن 

الان به جز پسر خالم پسر داییم خواهرم مادرم داداش کوچیکم میدونن خواهرم به شدت ادم فضول و ادم فروشی هس ...

خب خواهرت هم داره مثل پسرخاله و داییت رفتار میکنه! همه اینها رو خصوصی به مامانت بگو...رفتار خواهرت رو هم بهش بگو...وقتی به مامانت اعتماد کنی و بهش تکیه کنی، حتی اگر بابات هم بفهمه،مطمئن باش مامانت پشتت خواهد بود و بابات رو اروم خواهد کرد،قدرت مامان هارو دست کم نگیر...

ببین اسی این مساله انقدر که تو فکر میکنی پیچیده و بغرنج نیست ولی تو بخاطر سن کم ت اونو بزرگ میبینی؛ به حرف من گوش بده مطمئن باش پشیمون نمیشی!

منم تو خانواده ای بزرگ شدم که این مسائل براشون مهم بود و کاملا شرایطت رو درک میکنم

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
عزیز دلم کار بدی نکردی واقعا که بخواد ابرو و چیزی بره اگر از الان ترسو بازی در بیاری روت سوار میشن ه ...

چهارشنبه این هفته جلسه خانوادگی داریم.

ازینا که دور هم جمع میشن 

فکر کنم پسر خالمم باشه ،پسر داییم نمیدونم 

به نظرت چهارشنبه برم پیش خانواده خودم 

یا بمونم برم جلسه خانوادگی؟

چیزی اونجا گفتن چی بگم

خب خواهرت هم داره مثل پسرخاله و داییت رفتار میکنه! همه اینها رو خصوصی به مامانت بگو...رفتار خواهرت ر ...

خواهر من چون تو سن 17 سالگی سر مسائل عشقی اینا شکست تحصیلی روحی بدی خورده 

کلاس حرف از پسر بشه مامانم دیدگاه خوبی زیاد نداره. ولی اینطور هست که مثلا خواهرم با یه پسر باشه مامانم جلو بابام مسئله بیان کنه بگه مثلا پسره امروز اومد دنبال خواهرم اینو برد فلان جا.اینم بگم خواهرم چون 26 سالشه بخاطر همین  خانوادم با دوست پسر داشتنش مشکلی ندارن .

این رو هم گفتی که به مامانم رفتار خواهرم بگم...

مشکل اینجاست این رفتار هارو خواهرم جلو مامانم با من میکرد و مامانم جیزی بهش نمی‌گفت 

ولی بعد دعوا میومد مامانم باهام آشتی میکرد 

ولی من دلم بخاطر اون حرفاشون هیچوقت باهاشون صاف نشد 

از این میترسم که باز بحث باز بشه 

مامانم فکر کنه من اومدم اینجا کار خلافی کردم که پسر خالم باز داره بحث گذشته میگه 

خواهر من چون تو سن 17 سالگی سر مسائل عشقی اینا شکست تحصیلی روحی بدی خورده کلاس حرف از پسر بشه مامانم ...

خوب مامانت فکر کرده از خواهرت ناراحت نمیشی،بهش بگو رفتار خواهرت هم مثل رفتار پسردایی/خالت داره عذابت میده

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
چهارشنبه این هفته جلسه خانوادگی داریم.ازینا که دور هم جمع میشن فکر کنم پسر خالمم باشه ،پسر داییم نمی ...

هر جا راحتی و دوست داری برو عزیزم 

ولی اتفاقا بنظرم همراه خانواده برو همون جمع که پسر خالت و اینا هم هست 

اصلا نترس 

تا کی فرار کنی ؟اصلا چرا فرار ؟ مگ کاری کردی ؟ 

هر حرفی هم زدن و هر تیکه ای پروندن جواب نده 

و بی اهمیت بگذر 

اگر دیدی به بعد باز اذیت هست به مامانت بگو