2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید آتو پسر خالم از من😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 61 پست
به پسرا خالت و داییت اصلا رو نده همه رو بلاک کن رفتارتو خیلی سنگین کناگ بهت چیزی گفتن جدی رفتار کن ب ...

پسر داییم بهم زنگ نمیزنه 

ولی وقتی با پسر خالم جفت میشن منو اذیت میکنن 

دختر خاله ادم فروشم هم اصلا پشتم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا خجالت میکشم باز یادش بندازمچون مامانم آدمی هست سر این چیزا کتک فوش نمیده ولی موقع دعوا جلو ...

با مامانت حرف بزن و بهش اطمینان بده که این مساله مال زمان بچگی ت بوده و یه اشتباه بچگانه بوده و دیگه بعد از اون تکرار نشده! بعدم بگو که پسر خاله و داییت دارن از این مساله سواستفاده میکنن و اذیتت میکنن و نمیذارن رو درس ت تمرکز کنی! مطمئن باش مامانت خودش میدونه چجوری اونارو ادم کنه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
این موضوع هم اضافه کنم که این پسره کراش داشتم روش خودش یه بی سر پا بیشتر نبود شهر با کاراش رفتارش آب ...

کراش چیه

چرا انقد خودتونو سبک میکنین

الان خوب شد آبروتو بردن

پسرا به هزار نفر میگن.... نکن زشته

خطتتو عوض کن 

بلاکش کنم باز خونشون که میرممیبینمش پسر خالم 17 پسر داییم 18 17

اسی معلومه کم سن هستی؛ مامانت خیلی راحت و بی دردسر این مساله رو حل میکنه،بهش اعتماد کن و ماجرا رو براش بگو

با مامانت حرف بزن و بهش اطمینان بده که این مساله مال زمان بچگی ت بوده و یه اشتباه بچگانه بوده و دیگه ...

من سر قضیه اینکه از گوشیم درباره پسر آتو گرفته بودن تو همون بازه زمانی 

مامانم یکم نسبت بهم بی اعتماد شده بود 

چون حتی موقعی که داشتم میومدم پیش خالم 

بهم گفت تو واسه درس داری میری ...

منم واقعا خجالت میکشم باز قضیه باز کنم دوباره 

اینا هم منو ول نمیکنن

بخدا من آدم میشناسم ازش بیبی چک اتو دارن اصلا واسش مهم نیست کسی هم چیزی نمیگه

با صد تا پسر هم ارتباط دارن

حالا قضیه منو هی کش میدن 

اسی معلومه کم سن هستی؛ مامانت خیلی راحت و بی دردسر این مساله رو حل میکنه،بهش اعتماد کن و ماجرا رو بر ...

16 سالمه 

خانواده مادری منم خیلی خاله زنک هستن 

مثلا وقتی خالم که با دختره خالم صمیمی هستم فهمید 

بهم گفت بخاطر (پسر خالم)نمیری خونه خاله فلانی؟

با پیج اصلیت پیام میدادی به پسره

خیلی خر بودم خیلیییی

اره 

بعدا هم با 2 3 تا پیج دیگه پیام دادم 

یجورایی استاک کرده بودم که دیگه قشنگ میدونستم تو فلان ساعت روز کجا بود

من سر قضیه اینکه از گوشیم درباره پسر آتو گرفته بودن تو همون بازه زمانی مامانم یکم نسبت بهم بی اعتماد ...

عزیزم خودتو با  اونایی که گفتی،مقایسه نکن! اونها نه خانواده دارن نه اصالت ! فرهنگ و اصالت خانواده تو با اونا فرق داره... اگر از من مادر میپرسی، میگم بدون معطلی،به مادرت بگو! در بدترین حالت ممکن، مامانت یه روز باهات سرسنگین میشه و تمام اما یه عمر مجبور نیستی با ترس و لرز و استرس پسرخاله و پسر داییت زندگی کنی

16 سالمه خانواده مادری منم خیلی خاله زنک هستن مثلا وقتی خالم که با دختره خالم صمیمی هستم فهمید بهم گ ...

ماجرا رو به مامانت بگو و بقیه ش رو بسپار بهش...بعدم خیلی عادی رفتار کن،نه خط ت رو عوض کن،نه خانه دایی و خاله رو ترک کن