2777
2789
عنوان

شما بودین تو این جمع میرفتین

61 بازدید | 11 پست

۵ تا دوستیم و چن روزیه یک نفرش بی دلیل به من توهین کرده بقیه دعواش کردن و باهاش بحث کردن که کارت اشتباه بود و این چند روز خیلی دعوت کردن برم پیششون آخه ۴ تاش خوابگاهین و تو یه اتاق من قبول نکردم و نمیرم چون دوستم ا من معذرت خواهی نکرد و مطمئنم پشیمون نیست از کارش دوستام چند بار گفتن که به خاطر اون نباید با ما رفت و امد نکنی ولی نمیدونم چیکار کنم هممون بین ۲۰ تا ۳۰ سالمونه 

بنظرتون چیکار کنم 

با همشون سرد شدم

چند سالیه نی نی سایت ام ولی کاربریام ترکیدن

معلومه که باید بری

اونا از تو دفاع کردن ،اینقدرم دعوتت کردن 

چرا برای ۱ نفر اون ۳ تای دیگه رو دور میندازی و ارتباطاتتو خودتو خراب میکنی؟

اگر به این روند ادامه بدی همشون بر علیهت میشن و ادم بده میشی تو

اتفاقا برو و خیلیم بگو بخند بکن ولی با اون یه دونه گرم نگیر

چی بگم

اخه بچه هم نیستی 

هر جور خودت صلاح میدونی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که باید بریاونا از تو دفاع کردن ،اینقدرم دعوتت کردن چرا برای ۱ نفر اون ۳ تای دیگه رو دور میند ...

اخه همیشه میرفتم خوابکاشون تو اتاقشون الان برم تون باشه چیکار کنم و نمیدونم چه ری اکشنی نشون بدم 

بگو بیرون قرار بزاریم بدون حضور اون دختر

نمیان بیرون سرشون شلوغه پزشکی میخونن منم خوابگاهم ولی  اتاق دیگه هی میان میگن فلانی چرا نمیای پیش ما 

نباید بخاطر اون دور ما رو خط بکشی

آفرین به دوستات آفرین به خودت با اراده قوی ات.حالا که دوستات معرفت دارن میخای برو ولی با اون یکی سرو ...

باشه فکر کنم باید در آخر همینکار کنم

باشهاگر سلام کرد حرف زد جواب بده اگر نکرد توهم نکنیه جوری که انگار وجود نداره کلا

مرسی از راهنماییتون 

میخوام تا واقعا پشیمون نشده و معذرت نخواست نگاشم نکن چون بی دلیل اومد توهین کرد