2777
2789
عنوان

حقوق زنان 🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 159 پست
بله شما درست میگین من نفهم و کم عقل ببخشید با نظرتون مخالفت کردم🙏🙏

من همچین اهانتی نکردم ولی اگه به این حد از خودآگاهی رسیدید تبریک میگم

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد ها چیکار کنن؟؟عزیزم حمایت کننده اصلی این قوانین مرد هان مرد ایرانی برای مهریه تا وقتی یادمه داره ...

یعنی اگه مردا حمایت نکنن، قانون عوض میشه؟ 😂

این خانه از پای بست ویران است! 

مشکل ما از قانون گذار و اصل قانون گذاریه. 

و دقیقا آدمایی مثل شیما کاتوزیان دارن بحث اصلی رو منحرف می کنن. 

من گفتم کسی شاغل بود نباید نفقه و مهریه بگیره؟ در حالی که طبق قانون ما وقتی عقد نکاحی وجود داره لاجر ...

منبعتون صدا و سیماست؟

خودت خنده ات نگرفت وقتی خلاف شان مرد رو به کار بردی؟

شما سواد کافی ندارین و متاسفانه فضای مجازی بهتون توهم دانایی داده

بله شان یک آقا که مثلا شغلش چوپان هست با آقایی که مثلا رییس جمهوره فرق داره

بعد خانمی که مثلا شعلش کار کردن تو خونه های مردمه اگه با چوپان ازدواج کنه شوهرش نمی تونه خانم را از کارکردن منع کنه ولی همین خانم اگه با مثلا یک مهندس ازدواج کرد شاین شوهر این حق را داره که خانم را از کارکردن تو خونه های مردم منع کنه

حالا اگه یه خانمی مثلا شغلش پرستار بود یا کارمند اداره ای جایی بود یا مهندس یا دکتر بود و با آقایی که مهندسه ازدواج کرد این آقای مهندس نمی تونه خانم را از شغلش منع کنه

معنی شان را فهمیدی دخترم؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

منبعتون صدا و سیماست؟

منبع من حقوق مدنی هست فرزندم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یعنی اگه مردا حمایت نکنن، قانون عوض میشه؟ 😂این خانه از پای بست ویران است! مشکل ما از قانون گذار و ا ...

عزیزم حقیقتا من معتقدم کسایی که به شیما و امثالش گیر میدن ولی مرد ها رو مقصر نمیدونن یعنی اصلا درد زن ستیزی رو حس نمیکنن پس باشه 

مرد ها چیکار کنن؟؟عزیزم حمایت کننده اصلی این قوانین مرد هان مرد ایرانی برای مهریه تا وقتی یادمه داره ...

فقط ی سوال میپرسم ازتون شما خودن رو بزار جای شوهرت یا پدرتون و فکر کن همون درآمد رو داری آیا قادر بودی یک شب تمام محریت رو بپردازی تازه با این وضع قیمت ها گرونی؟

بنظرم قانون داره درست پیش میره داره محریه رو کم رنگ میکنه تا جای اون با تنصیف اموال و ... گرفته بشه البته بصورت درست جوری که هیچ راه در رویی وجود نداشته باشه ❗نه اینکه تا زن خواست بخاطر مشکل شوهر تکرار میکنم بخاطر مشکل شوهر طلاق بگیره مرد سریع بره همه چیز رو به نام مادرش بزنه یا یکی دیگه بزنه تا چیزی گیر زن نیاد

شما سواد کافی ندارین و متاسفانه فضای مجازی بهتون توهم دانایی دادهبله شان یک آقا که مثلا شغلش چوپان ه ...

شما میفهمی حرفت هی خنده دار و بی خردانه تر میشه؟خب پس قانون باید از این حمایت کن که زن پزشک نخواد شوهر معمارش بره سرکار شان پزشک کجا معمار کجا؟

میبینی چقدر مزخرفه؟دقیقا مثل حمایت ازش و من خداروشکر دختر زن ستیزی مثل شما نیستم

اوکیه من میرم از بین پستاش میگردم و پیداش میکنم چون فالووزشم حالا شما که فالوورش نیستی چرا اینو دیدی ...

برعکس شما من تمام پستاش رو دیدم و فقط این تیکه رو برای شما مثال زدم وگرنه از نوشته های لباسش گرفته تا ... همش مرد ستیزانه هس ابته ی بخش هایی هم حرف های خوبی میزد

لطفا نوع بیانتون رو درست کنید ایا من با شما اینجوری حرف زدم خانوم محترم؟

تعداد نظرات زیاده نمیتونم همه رو بخونم. شما لطفا جواب بده:

وقتی زن مثل مرد میتونه تحصیل کنه، آزاد باشه، و "کار" هم میتونه بکنه، چرا مرد باید هزینه های زن رو بده؟ مهریه، نفقه، هزینه عروسی و خیلی از هزینه ها چرا باید به عهده مرد باشه؟ درسته زن از نظر جسمی ضعیفتره ولی خیلی از شغلها دیگه نیازی به زور بازو ندارن. خیلی از زنها هم هستن که شاغلن. پس چرا همه هزینه ها باید به عهده مرد باشه؟ اگه آدم منصفی هستی این سؤال رو هم منصفانه جواب بده.

قوانین کشور ما تو ازدواج یه منطقی داره. ولی این منطق "امروزی" نیست و برای گذشته است. که تمام حقوق زن رو ازش گرفته و به مرد داده ولی در مقابل تمام وظیفه ها رو به عهده مرد گذاشته.

فقط ی سوال میپرسم ازتون شما خودن رو بزار جای شوهرت یا پدرتون و فکر کن همون درآمد رو داری آیا قادر بو ...

شما از مادرت پرسیدی چجوری با یک بله کل حقوق انسانی ناچیزی که داشت رو از دست داد؟؟

تعداد نظرات زیاده نمیتونم همه رو بخونم. شما لطفا جواب بده:وقتی زن مثل مرد میتونه تحصیل کنه، آزاد باش ...

میدونستی اون تحصیل کردن و شغل داشتن منوط به اجازه شوهره و راحت میتون منع بشه؟؟ تنها دغدغه شما مادیاته؟زن ایرانی با ازدواج رسما حقوق اولیه انسانی نداره که ارزشش خیلی بیشتر از چیزهایی هست که گفتید ولی امان از زن ستیزی