2777
2789

سلام خوبین؟ 

تا حالا شده یه کاری رو عقلتون بگه نه ولی دلتون بگه آره ؟ انجامش دادین؟ نتیجه اش چی شد؟ خوب یا بد؟

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله انجام دادم و ضررکردم

نمیشه تعریف کنی عزیزم؟

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بله خیلی ضربشم خوردم

اگه خصوصی نیست تعریف کن لطفا

اگه خصوصی نیست تعریف کن لطفا

مثلا یکیش اخلاق شوهرم سالها مغزم گفت درست نمیشه،قلبم گفت میشه،با ندای قلبم. رفتم حالا هم مثل چی پشیمونم،ولی بازم در کل آدم احساسیم،احساسم به منطقم زور میگه

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲