2777
2789

این‌قدر آدما حرام زاده و کلاه بر دار زیاد شدن که دیگه آدم به اونایی که واقعاً نیازمندن نمی‌تونه اعتماد کنه..

فرق کلاه بر دار و نیازمند واقعی اصلأ معلوم نیست..

از بس حرفه ای شدن.. 

از بس آدما معمولی که قبلا مورد اعتماد بودن کلاه بر دار شدن..

تو شبکه‌های اجتماعی تا حتی تو برخورد فیزیکی این‌قدر قشنگ قسم میخورن، درددل می‌کنن ، نقش بازی می‌کنن ، داستان میگن ، مظلوم نمایی می‌کنن ،...

من در ۲ ماه گذشته ۸۰ میلیون کمک کردم ،۱۰ میلیون، ۲۰ میلیون، ۵ میلیون به آدما نیازمند 

فهمیدم ۷۵ میلیونم رو آدما کلاه بر دار بردن که از صدتا مثل من بیشتر پول داشتن 

در چندسال اخیر بارها اینجوری کلاه سرم رفته 

من که دیگه به هیچکس کمک نمیکنم

نه به موسسه ها خیریه اعتماد دارم نه به افراد 

طرف رو تو اوج گرسنگی ببینم تو هر شرایطی ببینم 

اعتماد نمیکنم

(سرم اومده که میگم)

اینقدر بهم معرفی کردن که فلانی آدم میشناسم اینجور و اونجوری اما آخر...

اگر دنیای دیگری در کار بود خدا گفت کمک نکردی میگم

مقصر بنده ها کلاه بر دارت بودن نه من ...

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

سلام دوست عزیز..در این روزهای سخت کودکانی هستند که برای تامین شیر خشک دچار مشکل هستند..هرکس،هرچقدر د ...

متاسفم عزیزم..گفتم من دیگه اعتماد نمیکنم تو این مسئله ها 

تصمیم گرفتم هیچ کمکی نکنم از امروز به بعد 

با سابقه ۳ بار تا الان تعلیق شدن بخاطر گفتن حقیقت😐 جدا از این موضوع من همیشه یک دختر پرانرژی و قوی بودم یک دختر دیوانه و پایه تو زندگی من پر از تصمیمات و کارها هستش که آدم با حتی کمی عقل انجام نمیداد اما من دادم با اینکه بارها زمین خوردم اما بازم پا شدم من روی پای خودم ایستادم من کسی بودم که پرستاری را با تمام امنیت ها شغلی را رها کردم و وارد بازار کار آزاد شدم.من دختریم که ۲۰۶ فروختم نیسان آبی خریدم وانت نیسان به دردم نخورد فقط چون دوست داشتم خریدم.من دختریم که با اینکه شنا بلد نبودم از ارتفاع پریدم تو رودخانه و غرق شدم تا یک قدمی مرگ رفتم ،چرا ؟ چون عشق کردم اون لحظه باید بپرم با صدها از این قبیل مثال ها.. زندگی منو از چی میترسونی؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیازمند واقعی یعنی مثلاً یه نفر هیچ پشتوانه ای نداشته باشی 

مثل زن های تنها یا با شغلی که درآمدش پایین

یا کسایی که بچه شون بیماری خاص داره و هزینه ها سنگین 

اونم باید از طرف موسسه ای جایی که پیگیر بهشون کمک بشه

تمام مراحل خرید وسایل ضروری و خرج های اون فرد بیمار 

برن از نزدیک ببینن

تو شهر ما دو تا زن می اومدن به اسم کمک به بچه هایی که درگیر سرطان هستن پول جمع میکردن تو خیابون بعد یهو غیبشون زد

از قیافه شون مشخص بود یه ریگی به کفش شون هست