2777
2789
عنوان

برای مهندسی کامپیوتر ثبت نام کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 49 پست
ریاضیاتت چطوره؟قدرت استدلال و استنتاج و حل مسأله هوش بالا لازمه ی موفقیته توی این رشته

متوسطه عزیزم تلاش کنم می فهمم و متوجه میشم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو هر رشته ای دست میذاشتم روش عیبی میذاشتنخودت تلاشتو کن حتما موفق میشی

اخرش چیکار کردی چه رشته ای رفتی

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
من ارشد نرم افزار کامپیوتر خوندم، جلو جلو بگم تک تک رشته های فنی به این شکل نیست مدرک بگیری کار گیرت ...

احسنت دانشگاه فقط در حد پایه ست

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
از ۱۰۰ نفر اول کنکور ریاضی ۹۷ نفر دانشگاه تهران ثبت نام کردن که از این ۹۷ نفر ۹۴ نفر مهندسی کامپیوتر ...

اره خب توی دانشگاه خوب بخونی خوب بهت درس میدن و راحت استخدام میشی

دانشگاه من ازاده تهران نمیدونم خوبه یا ن

متوسطه عزیزم تلاش کنم می فهمم و متوجه میشم

پس باید خییییییلی تلاش کنی تو دانشگاه چیز زیادی یاد نمیدن اگه دانشجوی خوبی باشی میتونی از اساتیدت کمک بخوای بیرون دانشگاه معرفیت کنن بری براشون کار کنی مثل کارآموزی تو محیط باشی تا یاد بگیری کلا باید عملی کار کنی

احسنت دانشگاه فقط در حد پایه ست

دقیقا، کامپیوتر تخصصی هست که حتی کوچیک ترین سوادی نداشته باشی ولی خودت تجربه کسب بکنی میتونی میلیون ها و حتی میلیاردها ازش در بیاری ولی به امید مدرک و استخدامی بری فقط خبری نیست ته تهش نهایتش در حد مایکروسافت آفیس توی اداره و مراکز کوچیک بهت کار بدن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من ارشد نرم افزار کامپیوتر خوندم، جلو جلو بگم تک تک رشته های فنی به این شکل نیست مدرک بگیری کار گیرت ...

خارج دانشگاه هم باید درس بخونم؟چی کار کنم از چه منبعی استفاده کنم؟

بعد سطح زبانم باید چطور باشه ؟؟

۱۲ عزیزم

ان شاالله موفق وسربلند بشی به حرف اطرافیان هم اهمیت نده همین که علاقه داری خوبه ودرکنارسش پشتکار باید داشته باشی دختر منم مهندسی کامپیوتر شهر ری قبول شد ولی علاقش به آزمایشگاه بود انو هم قبول شده بود اونو ثبت نام کرد

دقیقا، کامپیوتر تخصصی هست که حتی کوچیک ترین سوادی نداشته باشی ولی خودت تجربه کسب بکنی میتونی میلیون ...

بله درسته

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
پس باید خییییییلی تلاش کنی تو دانشگاه چیز زیادی یاد نمیدن اگه دانشجوی خوبی باشی میتونی از اساتیدت کم ...

اره تصمیم خودمم همینه می خوام بعد دو ترم سعی کنم کاراموزی جایی برم خودمم خیلی دوست دارم مهرانم بیشتر باشه ولی دقیق نمیدونم از کجا شروع کنم چیکار کنم می خوام از همین اول جدی بخونم