2777
2789
عنوان

چرا همگی فرهنگیان رو به گفتاردرمانی ترجیح میدن واقعا چرااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اینجا فکر میکنم همه خانه دارن که دنبال فرهنگیاننبنظر من ک فرهنگیان برای کسی که سقف ارزوهاش بلن ...

من دادتشم فرهنگیان و انصراف داد رفت پرستاری اما فرهنگیان برای خانوم چون ساعت کاریش کمه و تعطیلی های زیادی داره خیلی خوبه بخاطر همین اکثرن فرهنگیانو میپذیرن اما گفتار درمانی هم عالیه بین گفتار و فرهنگیان صددرصد گفتار

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سال چند قبول شدی؟؟؟منم امسال گفتارسمنان قبول شدم با اینکه نفره اول قبولی فرهنگیان بودم ولی نه گفتار ...

عزیزم قانون دانشگاه ها فرق داره خب پیراپزشکی کلاااا کشوری 

ولی فرهنگیان بومی.الان تربیت دبیر رجایی تهران از دانشگاه های معتبره خب؟اما یک نفر تهران دبیری شیمی با تراز خییلی پایین تر ااز تو قبول شده پس اون چون دانشگاه تیپ یک از تو بهتره؟؟؟نه 

نمیشه واسه فرهنگیان چون بومی اینجوری گفت بپذیر اینو

منطقه من دبیر زیست و شیمی نمیخاست فقد دبیر علوم میخاست

خب ببین منظورم گرفتی پس 

ولی تهران خیلی ها باتراز پایین ترا از تو قبول شدن

پس اونا از تو بهترن؟نه بوم فرق داره 

ظرفیت ها همینن

نمیشه  گفت مثلا گفتار بهتره یا رشته دیگ به خیلییی چیز ها بستگی داره 

ببخشید کدوم اداره همون اول بسم‌الله ۳۰ تا ۶۰ تومن با فوق دیپلم حقوق میدن ؟اگه فرهنگیان حقوقش کمه چون ...

بانک دهات شما تا ساعت پنج بازه؟

شاید بعضی روزا نهایت تا ۳ باشن اونم اضافه کاری میخوره و موندن در بانک اجباری نیست 😂🤌

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
الهیییی قربونت بشممممبالاخره یکی پیدا شد که یک کلمه حرف حساب بزنهههه

من فرهنگیان رجایی تهران قبول شدم، تهران بودنش یه پوئن مثبت بود و اینکه می‌دونم دریافتی هرماهش برای دانشجو ۱۱ میلیون و ۸۰۰ بود، اینو به راحتی قبول شدم و انصراف دادم ولی گفتار درمانی زاهدان حتییی شهریه پرداز هم قبول نشدم، تو نی نی سایت خانوما به حقوق ۱۵ تومنی راضین و با این مقدار حقوق فرهنگیان بهترین گزینه‌‌س واقعا، گفتار درمانی شما روزی ۴ ساعت کار کنی ماهی حداقل ۳۰ تومن داری، کلینیک مال خودت باشه بالای ۱۵۰ حساب کن، شرایط مهاجرت عالی، شرایط پیشرفت عالییییی،که فرهنگیان هیچکدوم از اینارو نداره، رشته شما چون ظرفیتش کمه و هرکسی قبول نمیشه اطلاعات درباره‌‌ش کمه توانبخشی هرچی قبول شی بهترین شرایط رو داری،به هیچ عنوان به انتخابت شک نکن و دیگه از کسی نظر نگیر

بانک دهات شما تا ساعت پنج بازه؟شاید بعضی روزا نهایت تا ۳ باشن اونم اضافه کاری میخوره و موندن در بانک ...

بانک ما هم نهایت تا یک و نیم بازه

تازه روز های گرما و الودگی و گمبود انرژی( برق) دوازده و نیم تعطیل میکنن

سال چند قبول شدی؟؟؟منم امسال گفتارسمنان قبول شدم با اینکه نفره اول قبولی فرهنگیان بودم ولی نه گفتار ...

همین امسال، امسال فرهنگیان قبول شدم و گفتار نشدم، گفتار خیلی بهتره من اگه قبول میشدم با خوشحالی میرفتم قطعا، مبارکه عزیزم♥️