2777
2789
عنوان

چرا همگی فرهنگیان رو به گفتاردرمانی ترجیح میدن واقعا چرااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 146 پست
این مشکل از ماهاست که فکر میکنی پزشکی و درمانی از معلمی و مهندسی سرترهوگرنه هرکدوم جای خودش پرستیژ خ ...

منم قبول دارم ولی اینکه بقیه ادم رو سرزنش میکنن اصلا قشنگ نیست منظورم نی نی سایت نیست اطرافیانم رو میگم

نه اینجوری هم نیست من وقتی برای مصاحبه رفته بودم (بورسه فراجا)

اونجا با یه دختری آشناشدم که همین امسال دبیری زیست قبول شده بود ولی انصراف داده بود 

دلیلشم این بود که مشاور گفته که رشته های مثل فیزیو تراپی کار درمانی و... اینا خیلی بهتر از فرهنگیانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرهنگیان برای کسی خوبه ک علاقه داره وگرنه به کارمند هم ساعت کاریش مثل معلمه با همون مزایا شروغ حقوقش ...

ببخشید کدوم اداره همون اول بسم‌الله ۳۰ تا ۶۰ تومن با فوق دیپلم حقوق میدن ؟

اگه فرهنگیان حقوقش کمه چون ساعت کاریش کمه تابستون سرکار نیستن

الان شما بخوای جای فرهنگیان بری بانک مثلا ، اولش که ماهی ۵۰ بهت حقوق نمیدن ، ساعت کاریشم که تا پنج عصره ، اگه یه جایی حقوقش بیشتره الکی حقوق بیشتر نمیدن که 🗿

نه اینجوری هم نیست من وقتی برای مصاحبه رفته بودم (بورسه فراجا)اونجا با یه دختری آشناشدم که همین امسا ...

اره رتبه اش چند بود اون

شما چی قبول شدی؟

بورس ها خوبه ؟ من که هیچ کدومشونو نزدم چون برای مهاجرت میکن ب مشکل میخوریم

منم قبول دارم ولی اینکه بقیه ادم رو سرزنش میکنن اصلا قشنگ نیست منظورم نی نی سایت نیست اطرافیانم رو م ...

کی سرزنشت میکنه؟همه تو ایران حداقل میگن فرهنگیان واسه خانوم خیلی خوب

واقعا هم خوب و معقوله ولیییی علاقه علاقه بخدا یک معلم اطراف من هست(نمیگم کی شناسایی میشم)تازه خونه گرفته بالا تهران داره دکتری روان شناسی میگیره کنار تدریس در مدرسه و دانشگاه

میخواد مطب بزنه خیییلی درآمدش خوبه همش هم واسه خصوصی وگرنه خود حقوقشون متوسط زیاد نیست با سابقه نسبتا متوسط

بنظر من جفتش سختی های خودش رو داره

من بیشتر به جنبه روان و سلامت نگاه میکنم 

کسی که از بچه ها خوشش نمیاد نه می‌تونه بره گفتار درمانی(چون بیشتر بچه هایی که مشکل دارن رو میارن)نه می‌تونه بره فرهنگیان

جفتش حوصله و اعصاب میخواد

بنظرم انتخاب کردن یه رشته خیلی به علاقه طرف بستگی داره

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

ببخشید کدوم اداره همون اول بسم‌الله ۳۰ تا ۶۰ تومن با فوق دیپلم حقوق میدن ؟اگه فرهنگیان حقوقش کمه چون ...

دقیقااا اسی اینو در نظر بگیر کلا کارمندی توی ایران بسته به ساعت کاری حقوق میدن 

معلم هه نسبت به ساعت کاری حقوق میگیرن. همش تعطیلی 

کروناا یادت هست اولین قشری تعطیل شدن معلم ها بودن 

خدایی اینارو هم درنظر بگیر

قطعا خیلی بهتره وقتی من فرهنگیان قبول شدم ولی گفتار درمانی حتی شهریه پردازش هم قبول نشدم، اگه قبول ش ...

الهیییی قربونت بشمممم

بالاخره یکی پیدا شد که یک کلمه حرف حساب بزنهههه

قطعا خیلی بهتره وقتی من فرهنگیان قبول شدم ولی گفتار درمانی حتی شهریه پردازش هم قبول نشدم، اگه قبول ش ...

سال چند قبول شدی؟؟؟

منم امسال گفتارسمنان قبول شدم با اینکه نفره اول قبولی فرهنگیان بودم ولی نه گفتار تهران اوردم نه مشهد نه تیپ یک

گفتار دانشگاه تیپ دو اوردم😂