2777
2789
عنوان

چرا همگی فرهنگیان رو به گفتاردرمانی ترجیح میدن واقعا چرااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 146 پست
تراز کل من۸۵۱۱ منطقه سهانتخاب رشتت چطوری بود؟من اول پزشکی دندون داروفیزیو بیناییکاردرمانی گفتاردرمان ...

من منطقه دو بودم🫠 من پزشکی تعهدی کار، گفتار، و پیراهارو زده بودم که هوشبری قبول شدم، توقع داشتم در بدترین حالت گفتار شهریه پرداز زاهدان قبول شم ولی نشد متاسفانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتار درمانی  شما شغلت ازاده

بابد هزار نقشه  با سرمابه خودت اجرا کنی تا بلکه مشتری بیاد

معلم بدون هیچ سرمایه‌ای  درامد داره هرچند متوسطه 

شما هنوز کار نکردی 

وارد بازار نشدی  چقدر شغل آزاد سخته

فقط یگی که کار آزاد کرده اینو ميگيره 

بانک دهات شما تا ساعت پنج بازه؟شاید بعضی روزا نهایت تا ۳ باشن اونم اضافه کاری میخوره و موندن در بانک ...

چرا اینقدر بی‌ادب و خنگی عزیزم 

چرا اینقدر عصبی هستی 

بانک نرفتی تا حالا ؟

موردی ندارد که فردا برو ببین 

دقیقا اینجا فکر میکنم همه خانه دارن که دنبال فرهنگیاننبنظر من ک فرهنگیان برای کسی که سقف ارزوهاش بلن ...

دقیقاااا برای کسی که بلندپروازه به هیچ عنوان مناسب نیست 

نمیدونم بعضی ها چرا انقدر اصرارر دارن خوب جلوه بدن 

درامد کم ، محیط دانشگاه کوچیک و افتضاح ، سطح علمی پایین و …. 

راجع به این موضوع اصلا نباید اینجا بحث کرد 

دقیقا اینجا فکر میکنم همه خانه دارن که دنبال فرهنگیاننبنظر من ک فرهنگیان برای کسی که سقف ارزوهاش بلن ...

عزیزم بچه های آموزشی زیست و شیمی ترازوی نزدیک 9 هزار داشتن کلی از بچه های دانشگاه ما 

اره والا من فرهنگیان امسال قبول شدم دبیری هم قبول شدممنتها انصراف دادموقتی رفتم مشاوره گفت دختر به ج ...

ببین عزیزم من فرهنگیانم منم ی سری بهم حرف میزنن ولی بابد ببینی اولویت تو چیه 

اتفاقا بحث سی سال کار کردنه وقتی یذره هم علاقه نداشتی اگه میرفتی همش دنیال انصراف بودی بازم چون علاقه نداری 

ولی من علاقه داشتم خیلی ب خود بچه ها یا هر چی و خب ساعت کاری و تضمین شغلی هم بود

مثلا دوستم نغذیه میخوندم اومده فرهنگیان میگه تغذیه یا خیلی کارش میگیره یا نمیگیره باید بشینه خونه

گفتار درمانی اشباع نمیشه ولی صبر و حوصله ش رو ندارم مثلا من که کمک کنم کسی زبونش گرفته اون زبونش باز بشه

در کل همینجا خودتو جا بندازی راحت کلی پول در میاری نهایتا بعدا اگه دوست نداشتی چون تعهد اینا نداری کنکور میدی راحت 

توجه نکن ب حرف بقیه و لطفا درباره لول فرهنگیان قضاوت نکن چون بچه های اموزش زیست و شیمی ما با تراز 9000 اومدن و فرهنگیان رو ب خیلی پیراهن ترجیح دادن ب دلایل شخصی خودشون حالا نا اینکه پیراها بد باشه 

میبینی من هم دیدم از پرستاری ب معلمی هم برعکس 

نظر فامیلای ب درد خودشون میخوره نه تو 

داری رشته خوبی رو میخونی