2777
2789

چرا اینجوری فکر میکنی؟شاید تو خیلی ازشون سر تری که به خودشون اجازه نمیدن بهت نزدیک بشن...اینو بر اساس تجربه میگم البته وقتی ناراحتی اینجور حرفایی قبول نداری.ولی تو خوبی و کافی هستی برای کسی که تو رو میبینه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفس شما چرا باید به تصمیم یه پسر وابسته باشه؟ 

احساس پیری می کنم !

به خاطر خودت بابد پیشرفت کنی نه برای اینکه مورد پسند یه پسر قرار بگیری 

زن ها هم تا وقتی عمر دارن میتونن پیشرفت کنن

ولی پسر بدرد بخور ندیدم ۱۸ ساله بگیره

فعلا که من دو مورد دیدم اعتماد به نفسم خورد شد چون ادمای کمی نیستن و خیلیا زیر دستشونن

پسرای بدرد بخور اطراف تو چی

Reza

چند سالته؟ هر کسی بختی داره . ان شاءالله ی آدم خوبی هم نصیب شما میشه

۲۶🙁حس میکنم چون ۲۶ سالمه حق ندارم ادم خوب بخوام

خانوادم همیشه میگفتن سن مهم نیس اما پسرا هی میگن وای ۲۶ سالتع؟😐

Reza

ول کن تو روزی خودتو داری باز خوبه این مدت رشد کردی خدا آدم زیاد دارهیه بهترشو بهت بده آبجی 😘😘😘🫂 ...

ازمونمو قبول نشدم🙁از اینورم که جامعه داره بهم حس اینو القا میکنه که دیره

حتی با اینکه خانوادم اینو بهم القا نکردن

Reza

از همون اول هم سن کم میخواستن مردا اونوقت دخترا بخاطر شوهر میرن دنبال کارو تحصیلات ن خودشون

دقیقا وکیل بابام اومد ایران گفت فلان دختر چطور میتونه اعتماد به نفس داشته باشه جلوم هیچکدوم از دوستام حاضر نیستن به دختر بالا سی پیشنهاد بدن با اینکه موقعیت خوبی دارن و تحصیل کرده بازم سن پایین میخوان

Reza