پفک_نمکیمممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 782 عنوان دعا برای ازدواج نمیگیره 239 بازدید | 22 پست دعا چله گریه زیارت حرز همه کار کردم ولی باز نمیشه سنمم کم نیست دلیلش چیه ؟؟؟ امروز | 07:25 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفک_نمکیمممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 782 الهی تا عید یه بخت عالی نصیبت شه امین برات سوره توحید خوندم ان شاءالله خدا از دهنت بشنوه
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11608 یچی میگم ببخشید نمیخوادم جواب بدیاما اگر خود ار.ضایی داریترک کن گره هات باز میشهقضاوت نکردما تهمتم نزدم ک اینکارو میکنیدرکل گفتم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 16904 الهی تا عید یه بخت عالی نصیبت شه امین برات سوره توحید خوندم میسه برامنم بخونید دق کردم دیگه🥺
herng عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 11649 میسه برامنم بخونید دق کردم دیگه🥺 باشه قربونت برم خدا بزرگه یدونه از اون همسر خوبا بهت میده که با دیدنش فقط بگی خدایا شکرت
غزل70ghazal66 عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 412 باشه قربونت برم خدا بزرگه یدونه از اون همسر خوبا بهت میده که با دیدنش فقط بگی خدایا شکرت چنین چیزی وجودداره؟
غزل70ghazal66 عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 412 اره 🤩 نه باباتوافسانه هاست ول کنیدبزاریدمجردااززندگیشون لذت ببرن
malakehhhhhhhhh عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 16904 باشه قربونت برم خدا بزرگه یدونه از اون همسر خوبا بهت میده که با دیدنش فقط بگی خدایا شکرت خدایا شکرت 🥺 ب حق این ساعات و به حق این دعا و ب حق دل شکستم خیلی خوشبختم کن ایشالله شماام به هرچی که میخوای برسی انقدر ماه و مهربونی مهری ماه جانم
herng عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 11649 خدایا شکرت 🥺 ب حق این ساعات و به حق این دعا و ب حق دل شکستم خیلی خوشبختم کن ایشالله شماام به هرچی ک ... عزیزم بخدا نامه بنویس و تاریخ بزن بعد شش ماه برگرد نوشته هاتو ببین بعد تازه متوجه میشی خدا برات چیا کردهممنون بابت دعا خیرت الهی هزاران برابرش به زندگیتون برگرده