2777
2789

چندماه فقط با پسر عقد باشه طرف

هنوزم زیر یه سقف نرفتن

بعد دختر یه جوری رفتار کنه که کار به طلاق بشه و سکه بگیره

بنظرتون بهش وفا میکنه اون پول ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میکنه پول حروم نیست چیزیه که داماد خودش پذیرفته بایدمیدونست از لحظه اول قابل وصوله

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

مردایی که یه زن و کلی اذیت میکنن اخرشم با بچه ولش کیکنن تو جامعه مهریسم نمیدن و میکشن بالا مگه بهشون وفا نمیکنه پس بزارین زنا هم یکم از اینکارارکنن همیشه قرار میس حق زنا خورده بشه مردای الان آدم نیستن

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچکس نمیاد زندگی خودشو خراب کنه یا برچسب مطلقه به خودش بچسبونه تا مهریه بگیره حتما تفاهم نیست این چ ...

نزدیکم یکی هست

باباش معتاده البتع

خانواده پسر گول خوردن که باباش معتاده به دختر چه ربطی داره

طبق دین و شرع مهریه رو همون ثانیه اول هم بخوای کاملا حلاله

بله مهریه حلاله

ولی اینکه با نقشه و دوز و کلک اقا رو گول بزنی و طلاق بگیری و مهریه بگیری اون پول حرومه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨