2777
2789
عنوان

مهریه بلافاصله بعد عقد وفا میکنه به آدم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 23 پست

به هر حال شناسنامه خط خطی شده و مطلقه محسوب میشه اون دختر همچین پاک و صاف نمیمونه زندگیش که وفا نکنه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پسر اگر بخواد زندگیشو کنه می‌کنه چکار پدر دختر داره

ما ملت چقدر ساده دلیم

همون پدر دختره رو درس میده بیا بتیغ پسر مردمو

میگن تا خر هست خر سوار هم هست

بله مهریه حلالهولی اینکه با نقشه و دوز و کلک اقا رو گول بزنی و طلاق بگیری و مهریه بگیری اون پول حروم ...

حتی بدون طلاق هم میتونی مهریه‌ت رو طلب کنی

یعنی گرفتن مهریه مساوی طلاق نیست، شما میتونی مهریه بذاری اجرا و طلاق هم نگیری

ربطی به دوز و کلک و طلاق نداره 

حتی بدون طلاق هم میتونی مهریه‌ت رو طلب کنییعنی گرفتن مهریه مساوی طلاق نیست، شما میتونی مهریه بذاری ا ...

میدونم مهریه حلاله

ولی ایشون درواقع یجوراییی میخواد اون اقارو بتیقع

وگرنه مهریه ک از شیرمادر حلال تره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

میدونم مهریه حلالهولی ایشون درواقع یجوراییی میخواد اون اقارو بتیقعوگرنه مهریه ک از شیرمادر حلال تره

متوجه منظورتون هستم، یه عده به چشم درامدزایی به ازدواج و مهریه نگاه میکنن 

ولی پسر هم باید به شرایط خودش نگاه کنه و در حد توانش مهریه قبول کنه، یا حق و حقوق قانونی خانوم رو بهش برگردونه و در عوض مهریه کم متقبل بشه

متوجه منظورتون هستم، یه عده به چشم درامدزایی به ازدواج و مهریه نگاه میکنن ولی پسر هم باید به شرایط خ ...

بله درسته

البته که الان بیشتر از یه مقدار هم نمیدن 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

مهریه رو تعیین میکنن که اون خانم بشینه زندگی کنه اگه بعد امضا‌ی سند یا نهایت یه مدت کوتاه بعدش بره سراغ اون پول 

نه بنظرم حرومه 

صددرصد هم حرومه 

با اینکه خانمم ولی واقعا این کار میشه همون کاسبی که اسمشو رومون گذاشتن 

خوردن نداره‌ من خودم بعد ۴ سال زندگی با اینکه دادگاه هم رفتم تهش بخشیدم تموم شد رفت