giso۱۳۸۲ مدیر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 738 عنوان کسایی که گربه دارن کمک | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 18 پست گربم مادست شش ماهشه به بلوغ جنسی رسیده دو روزه خیلییی صدا میکنه شبا نمیتونم بخابمفحل شده انگارهزینه عقیم کردن رو پرسیدم گفتن سه الی چهار تومن الان پول ندارم😭😭نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزمکسایی که گربه دارن فحل شدن گربه ها چند روز طول میکشه یعنی هر ماه فحل میشن؟؟؟؟ خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:) دیروز | 16:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
giso۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 738 بهترین راهش همون عقیم سازیه اره ولی الان اوضاع مالیم خوب نیست محصلمو سرکار میرم تنها زندگی میکنم خرج اجاره خونه و هزار تا چیز دیگهنمیدونم چیکار کنم خیلی سروصدا میکنه😭😭 خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3450 اره ولی الان اوضاع مالیم خوب نیست محصلمو سرکار میرم تنها زندگی میکنم خرج اجاره خونه و هزار تا چیز د ... کدوم شهری ؟ اگه نزدیک شهریار واندیشه باشی کلینیک میشناسم با ۱۵۰۰عقیم میکنه دکترای خیلی خوبی هم داره میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
sooha عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 3450 اره ولی الان اوضاع مالیم خوب نیست محصلمو سرکار میرم تنها زندگی میکنم خرج اجاره خونه و هزار تا چیز د ... من تا حالا چندتا گربه بردم اونجا عقیم کردم میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست! یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐 یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست! فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 29246 یعنی اگه فرار کنه بره بیرون باز برمیگرده یا نه اینا با هر جفتگیری حامله میشن حامله برمیگرده بیچاره تر میشیتازه دوماه بعد زایمان دوباره فحل میشهجفتگیم نکنه مدام فحل میشعاگه امکان عقیمسازی نداری آزادش کن بره کلاچون اینجوری هم اون اذیت میشه هم خودت