2777
2789
عنوان

گوجه ریز

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 44 پست

گوجه‌ ترش درست کن 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکمشو امتحان میکنم مرسی بریزم توشیشه توش سرکه و نمک بریزم؟ چقدربمونه آماده میشه؟

یه هفته آماده میشه ماله من از سال قبل تو یخچال بوده سالم و خوشمزه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

معمولا این گوجه رزیا خیای اب داره برای همین به درد خشک کردن نمیخوره 

فریز کن برای املت وقتی میخوایی استفاده کنی همینطوری یک زده بنداز توو ماهی تابه پوستش راحت کنده میشه

یا ترشی گوجه درست کن باهاش، بریز توو شیشه سرکه و نمک بریز رووش

یا میکس و پوره کن بذار فریزر برای غذا خوبه 

گوجه و نمک و نعنا خشک و سرکه ترش بریز روشو بگیره ده پونزده روزم بمونه میشه گوجه ترش 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

معمولا این گوجه رزیا خیای اب داره برای همین به درد خشک کردن نمیخوره فریز کن برای املت وقتی میخوایی ا ...

خوب شدگفتین خشکش خوب نمیشه

چون به خشک کردن فکرمیکردم  مرسی عزیزم 

احتماله یا همونطوری فریزکنم برای املت  یا یکمشو ترشی یا شور کنم 

معمولا این گوجه رزیا خیای اب داره برای همین به درد خشک کردن نمیخوره فریز کن برای املت وقتی میخوایی ا ...

. منم خواستم همینو بنویسم این گوجه ها خیلی آبدارن ورنگ و گوشت ندارن بدرد خشک کردن نمی خوره  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
خوب شدگفتین خشکش خوب نمیشهچون به خشک کردن فکرمیکردم مرسی عزیزم احتماله یا همونطوری فریزکنم برای امل ...

برای خشک کردن و رب گوجه خونگی و... اون گوجه هایی که شکل بیضی داره. ما بهش میگیم گوجه تخم مرغی، اونا خوبه  چون گوشتی بیشتر 

گوجه های آبکی برای غذا خوبه 

باپوست بریزم پوستاش یجوری نمیشه؟

نه من امسال همینجوری رب درست کردم پوستاش داخل مخلوط کن ریز میشه توی غذا هم مشخص نیس، بعدم زیاد که نمیخوای بریزی یکم برا طعمش میندازی

البته من هسته هاش رو اول جدا کردم که رب تلخ نشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch