2777
2789
عنوان

گوجه ریز

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 44 پست
فریزکنم بعد وقتی درمیاری پوست داره سخته کندن پوستش یجوری میشه انگار

ریپ یه نفر دیگه رو بر من زدی 😄

ببین اول پوره کن اگه میخوای تو غذا استفاده کنی

پوره ها رو بجوشون تا ابش کامل خشک شه و بعد بزار فریزر یا بزار یخچال تو هر غذایی یه قاشق استفاده کنن

🤴👸.دلشاد هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلدی؟

گوجه های سفت رو بشورید و با دستمال  خوب خشک کنید و داخل شیشه تمیز بچینید .ما بین گوجه ها سیر و فلفل و سبزی معطر هم بریزید .بعد گوجه های رسیده و آبدار رو میکس کنید رنده هم میشه کرد بعد از صافی ریز ردشون کن تا آب خالص به دست بیاد .به آب گوجه ها نمک اضافه کنید تا جایی که خوش نمک بشه مواظب باشید خیلی شورش نکنید .بعد شیشه هایی که گوجه چیدید رو با این آب گوجه پر کنید .یکم از سرش شیشه خالی باشه بعد در شیشه رو محکم ببندید.شیشه ها رو دو الی سه روز در محیط بیرون جایی که خنک باشه و تاریک قرار بدید .این فرایند چند روزه کمک میکنه تا تخمیر اولیه انجام بشه .روز چهارم داخل یخچال قرار بدید و بعد ۱۰ روز آماده و قابل استفاده است

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

اگه میخوای راحت باشی همه رو بریز مخلوط کن، توی قالب یخ بریز بزار فریزر ،یخ که زد بریزشون داخل ظرف یا پلاستیک بزرگ ، داخل هرغذایی که میپزی یکی دوتا بنداز، چون ترش و ملسه غذاها رو خیلی خوشمزه میکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
آفتاب نیست چندمدته ابریه توی توستر نمیشه؟

چرا ورقه کن بزار توی توستر با دمای پایین خشک میشه

بزن گوگل دقیق بهت میگه چیکارکنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ریپ یه نفر دیگه رو بر من زدی 😄ببین اول پوره کن اگه میخوای تو غذا استفاده کنیپوره ها رو بجوشون تا اب ...

😄

مرسی عزیزم 

اینی که گفتی بلدنیستم ازاول چیکارکنم😄

😄مرسی عزیزم اینی که گفتی بلدنیستم ازاول چیکارکنم😄

بشور

چرخ کن یا رنده کن

بعد بزار تو دیگ خوب ابشو خشک کن نسوزه هاااااا

بعد بزار سرد بشه

بزار تو نایلون 

بزار فریزر یا تو شیشه کن بزار یخچال

🤴👸.دلشاد هستم