2777
2789
عنوان

اینقدر نگید صاحبخونه خوبی باشیددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 89 پست

طبق گفته خودتون اگر واقعا این همه بهش خوبی بیش از حد کردین و نه اجاره داده نه پول آب و برق، غذا هم که بهش می دادین

دیگه کجا رو پیدا می کنه بهتر از اونجا؟ معلومه که دلش نمی خواد بره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه بلند نمیشم پول ندارم حونه گیرم نمیاد تازه اون هم از ما شکایت کرده که اینا اذیتم میکنن پناه بر خ ...

حکم تخلیشو بگیرید پرتش کنین بیرون مردم چه پررو شدن راستی قبض آب و برق و گازم ببرید بگید ما میدادیم 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
حالا که این طوره واقعا اذیتش کنید که دروغ نگفته باشه .... آسایش و امنیت که نداشته باشه فرار می کنه . ...

مامان بابای من دلشون نمیاد از این کارا کنن 

این اگه طرف حسابش من بودم که یکاری سرش درمیاوردم که جوری فرار کنه دیگه اینورا پیداش نشه

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
طبق گفته خودتون اگر واقعا این همه بهش خوبی بیش از حد کردین و نه اجاره داده نه پول آب و برق، غذا هم ک ...

ما فک کردیم نیازمنده 

اما الان وکیل گرفته که بلند نشه 

تا دیروز پول غذا نداشت الان پول وکیل داره

حکم تخلیشو بگیرید پرتش کنین بیرون مردم چه پررو شدن راستی قبض آب و برق و گازم ببرید بگید ما میدادیم

مشکل اینه حکم تخلیه به راحتی نمیدن 

گویا از روند اداری ایران خبر ندارید واقعا اذیت میکنن حتی اگه بخوای حقتو بگیری 

ما از برج 4 درگیر کار اداری هستیم

مشکل اینه حکم تخلیه به راحتی نمیدن گویا از روند اداری ایران خبر ندارید واقعا اذیت میکنن حتی اگه بخوا ...

من پاسگاه رفتم دیدم که یارو حکم تخلیه گرفته بود و اومده بود با مامور بره خونه رو تخلیه کنه 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
ما فک کردیم نیازمنده اما الان وکیل گرفته که بلند نشه تا دیروز پول غذا نداشت الان پول وکیل داره

چی بگم

هر روز 9 تا سوره کوثر بخون فوت کن طرفش ایشالا که خودش از اونجا فراری بشه

اگر شما رو فریب داده بد چاهی برای خودش کنده

کسی که جواب خوبی رو با بدی بده وای به روزگار و عاقبتش.

یه نذری چیزی بردار تا خودش بلند بشه قبل اینکه نیاز به حکم تخلیه باشه

مثلا 14 روز هر روز 1000 صلوات هدیه به یکی از معصومین علیهما السلام.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

مامان بابای من دلشون نمیاد از این کارا کنن این اگه طرف حسابش من بودم که یکاری سرش درمیاوردم که جوری ...

برای همین جا خشک کرده و تکون نمی خوره . یک سال باید درگیر دادگاه و پاسگاه باشید با پدر و مادرت صحبت کن و بابت هزینه ندادن آب و برق و گاز هم ازش شکایت کنید حداقل چند مورد شکایت متعدد به دستش برسه بهتره