2777
2789
عنوان

اینقدر نگید صاحبخونه خوبی باشیددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 88 پست
ددقیقا همینه

ببین ماهایی که صاحبخونه ایم چی میکشیم اما چون به قول خودشون پول داریم نباید اعتراض کنیم اما خودشون اعتراض کنن مشکلی نیست 

در صورتی که اگه پولدار بودیم خونه نمیدادیم دست مستاجر که گند بزنه توش ادعاشم بشه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم مستاجره هرچی به صاحبخونش میگه خونتون موش داره پر از سوسک و. مارمولکه گوش نمیده میگه خب بکشیدش

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

ماام یکی از فامیلامون خونه یه بنده خدایی رو اجاره کرده  حالا هر کاری میکنن بلند نمیشه   میگه چون سالهای زیادی اینجا میشینم دیگه خودم صاحب خونه ام   اینقد پرو

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
چند ماه اقدام کردیم مراحل قانونی خیلی طولانیه پیرزن هفت خط تر این حرفهاست

چ مرگشه مگه حرف حسابش چیه

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ببین ماهایی که صاحبخونه ایم چی میکشیم اما چون به قول خودشون پول داریم نباید اعتراض کنیم اما خودشون ا ...

حالا پولدار که نیستیم ولی وقتی مراعات میکنیم چطوری اذیتمون میکنن

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
از دادگاه حکم تخلیه بگیرید

عزبزم از مراحل قانونی خبر نداری به این راحتی نیست 

یک سال باید جیگرت حون بشه تا حکم بدن

هنوز چند ماهه اقدام کردیم هیچ اتفاقی نبوفتاده

میگه بلند نمیشم پول ندارم حونه گیرم نمیاد تازه اون هم از ما شکایت کرده که اینا اذیتم میکنن پناه بر خ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببخشید 

باید بمونید تا مرگش فرا برسه 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

دیگه طرف باید از خدا بترسه دیگهخداروشکر همچین چیزی به ما بر نخورده

که متاسفانه نمیترسن

من تا دلت بخواد به پستم خورده از مستاجری که بچه پنهون میکنه تا مستاجری که در چوبی رو شلنگ آب میگیره که در باد میکنه تا مستاجری که مفت میشینه تو خونه بعد که مهلت قرارداد تموم میشه و تمدید نشده میره میگه انداختم بیرون  تا مستاجری که پز میده و....

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ماهم همینطوری مثل شما

باور کن انقدر اذیت کردن...

خونه جنوبیه آشغال میریزن حیاطمون، وسایل توی بالکن میتکونن خاکش میریزه روی لباسا و شورتامون که شستیم روی طنابه

توی این ۲۰ و اندی سال فقط دو تا از مستاجرامون خوب بودن

یکیش طلبه بود عروس داماد اومدن خونمون و بعد ۸ ماه مسکن مهر خریدن و رفتن، تنها کسایی بودن که قبل اومدن کل واحدو شستن و تر و تمیز نشستن

یکی دیگه هم زن و مرد شاغل بددن و یه بچه داشتن اونم چون زیاد خونه نبودن مشکلی نداشتیم با هم و اونام بعد سه سال خونه خریدن و رفتن

بقیه سرگرم اذیت کردن ما شدن و از خرید خونه جا موندن

همینه دنبال آسیب به دیگران باشی به هیچ جا نمیرسی🙌

مستاجر ما هم بخدا ۳ ام باید اجاره بزنه نمیزنه خیلی اذیت میکنهههه

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

ببین برو قضایی حل اختلاف بلندش کنین کاری نمیتونه بکنه

شورای حل اختلاف رفتیم ، توی شورای حل اختلاف باید مستاجر هم حضور داشته باشه

سه جلسه هست که مستاجر حاضر نشده بیاد و اینا چون اون نیومده باید بفرستن دادگاه ، اخیار ازشون خارجه 

پیرزن بلده چیکار کنه وقت بخره