2777
2789
عنوان

اینقدر نگید صاحبخونه خوبی باشیددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 89 پست
شما اگه واقعا خوب بودی نمیگفتی غذا رو کوفت کنه آدمی که به خاطر خدا کاری رو کنه اینطوری حرف نمیزنهمطم ...

باشه بگم غذا رو نوش جان کنه؟

این خانم اینقدر اذیت ما کرده که بله قضیه رو کامل نگفتم که چقدر اذیت کرده

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اوایل ازدواج یه جا بودیم همیشه چند روز زودتر از موعد اجاره رو واریز میکرد همسرم یبار دیدیم از بنگ ...

همیشه بر عکس هستش.کسایی ک رعایت میکنن درست رفتار میکنن گرفتار آدم نا اهل میشن‌‌.

مستاجر خوب واقعا کمهمتاسفانه تو جامعه میبینم که مستاجر میگه این وضع خوبی داره بزار خسارت بزنم تایمش ...

دیگه طرف باید از خدا بترسه دیگه

خداروشکر همچین چیزی به ما بر نخورده

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

همیشه بر عکس هستش.کسایی ک رعایت میکنن درست رفتار میکنن گرفتار آدم نا اهل میشن‌‌.

اره مردم بد شدن هرکسی منتظره یه آدم خوب و منصف و خوش حساب پیدا کنه اذیتش کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نمازش اونجا غصبی و باطله

خدا بزنه تو کمرش 

من واقعا برای درس خوندن نیاز به طبقه بالا دارم 

اتاقم سر و صدا زیاد داره و عاجزززز شدم برا درس خوندن

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
ما اوایل ازدواج یه جا بودیم همیشه چند روز زودتر از موعد اجاره رو واریز میکرد همسرم یبار دیدیم از بنگ ...

آجی من مستاجره 

همیشه اجاره دو برج رو یک جا پرداخت میکرد میگفت برای برج بعدی خیالم راحته 

یکبار نتونست 

صاحبخونه همچین طلبکار با توپ پُر اومده دم خونه که چرا دو برج نریختی😐😐

خیلیا لطف رو تبدیل میکنن به وظیفه و حق خودشون میدونن که بابتش اعتراض کنن

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)