2777
2789
عنوان

اینقدر نگید صاحبخونه خوبی باشیددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 89 پست
تازه میره به کل همسایه ها دروغ پشت سرمون میگهابروریزی میکنه

چه خاله زنک

عزیزم حتما قانونی وارد بشید

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانونی اقدام کنید

قانونی اقدام کردیم 6 ماهه هیچ اتفاقی نیوفتاده 

روند اداری طول میکشه 

من الان طبقه بالارو لازم دارم ، چقدر دبگه خب صبر کنیم

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

شما اگه واقعا خوب بودی نمیگفتی غذا رو کوفت کنه 

آدمی که به خاطر خدا کاری رو کنه اینطوری حرف نمیزنه

مطمعنا قضیه رو کامل نمیگی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
عزیزم حالا مستاجر شما ادم خوبی نبوده یا اذیت میکنه نمیشه جمع بستما خودمون با مستاجرمون خیلی خیلی راه ...

ما فقط یه مستاجر که نداریم 

خونه های دیگمون هم بازم جیگرمون رو خون کردن

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱

دقیقا خواهر شوهرمم خونشو اجاره داده بود طبقه پایینش پسر خواهر شوهرم زندگی میکرد طبقه بالا مستاجر 

خونه خیلی شیک با ۱۰۰ تومن رهن 

خیلی آدمای بدی بودن اصلا پا نمیشدن 

بعداز دوسال فکر کنم قانونی برخورد کرد آخرش خواهر شوهرم 

💚🌱

عزیزم حالا مستاجر شما ادم خوبی نبوده یا اذیت میکنه نمیشه جمع بستما خودمون با مستاجرمون خیلی خیلی راه ...

مستاجر خوب واقعا کمه

متاسفانه تو جامعه میبینم که مستاجر میگه این وضع خوبی داره بزار خسارت بزنم تایمش میرسه میگی خسارت زدی نشون میدی میگه نه من پولم تمام و کمال میخوام خونه خودت مشکل داشت

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

وایی دقیقا شرابطم همینه

۵ماه پیش انقدرررر مظلوم بازی دراورد گذاشتیم امسالم بمونه نه پول پیش زیاد کرد نه کرایه هارو ریخت نه قبض خونه رو کردن آشغال دونی درو باز نمیکنن پلیس بردیم بازم باز نکرد بنگاه هم هیچ غلطی نمیکنه خسته شدم نمیتونم خونه خودمو بگیرم

ما بیشتر از ۲۰ سال مستاجر داشتیم سه طبقه رو اجاره میدادیم

به هر کدومشون رحم کردیم بلا شد واسمون

انقدر اذیت داشتن

درو باز گذاشتن دزد اومد

کرایه ندادن گفتن دادیم به بچه تون چند روز پیش

توی راه پله بچه ها توپ انداختن

با بدبختی درس خوندیم از سر و صداشون

تذکرم میدادیم بدتر لج میکردن

تازه پول تمیز کردن راه پله و شوینده و ابنا رو هم خودمون میدادیم

آب آشغال میریختن توی پله ها

با دست بستنی ای و شیره ای کلید ها رو کثیف میکردن

شانست این آشغال هستش.ما زمانی ک مستاجر بودیم مراقبت میکردیم خونه مردم رو.حتی اجاره زودتر میدادیم اما ...

ما اوایل ازدواج یه جا بودیم همیشه چند روز زودتر از موعد اجاره رو واریز میکرد همسرم یبار دیدیم از بنگاه زنگ زدن چرا اجاره رو نمیدید صابخونه پولشو میخواد همسرم گفت چی میگی من ۲۵ام ریختم نگو حضرت اقا تاریخ کارتش تموم شده براش پیام نیومده  رفته به بنگاه گفته زنگ بزنن خیلی بدمون اومد بعد اون دیگه هرگز زودتر واریز نکردیم گذاشتیم همون اخر ماه لیاقت نداشت

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز