2777
2789
۳تا۲تادختر ۱پسردخترام ۹ ۵ و پسرم ۱خداروشکر‌ تا جایی ک درتوانمون باشه براشون کم نمیزارم. ان شالله عاق ...

الهی امین منم سومیم تو راهه

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا دختر ۵ و ۳ ساله خدارو هزار بار شکر خیلی راضیم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
الهی امین منم سومیم تو راهه

خدا براتون حفظشون کنه. 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یک پسر دارم بله خیلی راضیم خذا حفظش کنه 16 سالش هست

از سنم می ترسم فعلا هم مشکل زنان دارم نمیدونم بشه بیارم یا نه

ولی دوست داشتم یم لچه ی دبکه بیارم به خاطر اینکه میگن زن وفتی بجه بیاره از گناه پاک میشه

۳ تا...یک پسر ۴۵ سال...یک پسرمم ۱۵ سال...دخترمم ۸

😂عاشق طرزگفتنت شدم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

سه تا

بله راضیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
رابطه اتون خوبه میشع خواهشی ازتون بکنماگر گاهی اون باهاتون بد رفتار کرد شما به دل نگیرید همیشع هواشو ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم...پسر شوهر من خیلی آروم و صبوره...برادر خودم ۱۲/۱۳ سالشه همه اش ۲/۳ سال فرقشونه ولی رفتارش با این شب و روزه...من انقدر که از دست اون غصه می خورم از دست پسر شوهرم آزار ندیدم اصلاً ندیدم در این حد بخوام بگم...رفتار و منشش عاقلانه هست‌.‌..همه چیش به جا ست...حالا اون تغییر و تحول دوره ی نوجوانی هم اکثراً دارن و طبیعیه درک می کنم...بعد خوبیش اینه خداروشکر مادرش هم حواسش بهش هست و مواظبشه مادر خودشم می بینه و باهاش دراتباطه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

یگ عدد شاه پسر ۵ساله

دیگ هم نمیخوام

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙