2777
2789
چرا اولش ناراضی بودم میخواستم سقط کنم دکترم گفت نمیشه غیر قانونی سونو اولی ساک حاملگی تشکیل شده بود ...

شکر خدا بهت یه گل دختر داده میشع نور چشات حالا ببین کی بهت گفتم 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همینطور چون سنم هنوز خیلی کمه برای سومی میگم چندسال دیگه کلا پیر میشم باهاشون هرکسم میبینه میگه ...

ببخشید.

ولی مردم حرف مفت زیاد میزنن.فقط میخوان روحیه شما رو خراب کنن.

تو فامیل یک خانم دکتر داریم(فوق تخصص قلب) سه تا بچه داره.

با بچه از عمومی خوند اومد بالا.

مگه تعداد فرزند هم کلاسه!!!.

بنظرم زنی که عرضه ی زندگی داره؛(عرضه داره بچه جمع کنه) بچه میاره.

عروس خالم سه تا پسر داره.با همون پسرای شیطونش(سومیش ناخواسته بود) دکترا شو گرفت.استخدامم شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور چون سنم هنوز خیلی کمه برای سومی میگم چندسال دیگه کلا پیر میشم باهاشون هرکسم میبینه میگه ...

چندسالته؟بچه هات شلوغن؟جنسشون چیه؟منم سومی رو ده سال پیش ناخواسته باردارشدم.درحالی که بچه قبلی ۱سالش بودوخودم ۳۰سالم بود.خیلی گریه کردم.خیلی سختی کشیدم.الان بعدده سال یه کم حالم خوبه.بچه های من اذیت کن بودن.بالاخره گذشت.دیگه شده سعی کن بیخیال باشی وخوش بگذرونی

ببخشید.ولی مردم حرف مفت زیاد میزنن.فقط میخوان روحیه شما رو خراب کنن.تو فامیل یک خانم دکتر داریم(فوق ...

ابجی خودمم میدونم قصدشون چزوندن منع حالا همینا خودشون دومیشون با اولی شیر به شیر بود حالا واسع من کلاس میزارن بچه کوچیک و فلان  وسومی ای خیلی حرفا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسالته؟بچه هات شلوغن؟جنسشون چیه؟منم سومی رو ده سال پیش ناخواسته باردارشدم.درحالی که بچه قبلی ۱سالش ...

25سالمه بچه هام خوبن نه اروم نه هم خیلی اذیت میکنن ولی یکم میبینم من سومی رو دارم بقیه میگن ما دیگه نمیاریم ولی بازم شکر خدا هدیه خداست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابجی خودمم میدونم قصدشون چزوندن منع حالا همینا خودشون دومیشون با اولی شیر به شیر بود حالا واسع من کل ...

بچه که همیشه بچه نمی مونه.بله.بچه پشت هم سخته.ولی وقتی یکم بزرگتر میشن تازه میفهمی چه لذتی داره.

من خودم یکی داشتم.وقتی دومی رو اوردم به شوهرم گفتم تازه ما یک خونواده شدیم.

حرفهای اینجا ۵ درصد تو زندگیم نقش نداره😂

دقیقا منم  قبل این تاپیک یکی گفت میخوای ivf کنم پولشو ندارم و فلان همه گفتن وقتی نداری چرا میخوای بیاری   منم بحثم شد با چنتاشون ...خودم دوست دارم ۴ تا بیارم. حرف کسی هم برام مهم نیست 

عزیزم 😀😀باورت میشه هنوز کنار نیومدم باهاش

کم کم اوکی میشی

بدنیا بیاد همه چی عوض میشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دقیقا منم قبل این تاپیک یکی گفت میخوای ivf کنم پولشو ندارم و فلان همه گفتن وقتی نداری چرا میخوای بی ...

چه عالی ان شالله به آرزوت برسی و بچه های موفق تحویل جامعه بدی😊🥰

الان چند تا دارین؟