2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم کمتربره خونه مادرم اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 74 پست
خوش به حالت خیلی خوبه که چرا ناراحتی میبینی این طوره بهتر توهم برو خونه مامانت از خدات باشه دختر

من راهم دوره..پسرم مدرسه میاد..نمیتونم هرروزبرم..

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرت نظرشون چیه،؟

هیچی اگرم سختشون باشه ب زبون نمیارن بخاطره من

میگن بزار بیاا چیکارش داری

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
به حرف اینایی که میگن خوبه که می‌ره خونه ی پدرت گوش نکن ،احازه نده زیاد بره،چون از رفت وامد زیادی و ...

درم اومده همیشه ومیاد!!!بخاطره همین میگم حرص میخوره چرا انقد میره اونجا

چه خوب ک با خانوادتون اشتی کرد

اشتی وقهرش فقط دردسره

اشتی میکنه یه جور حرصم میده قهرم باشه یه جور دیگ

خونه مادرتون به محل کارش نزدیکه؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

از این به بعد قبل ناهار زنگ بزن بگو ناهار اومدنی فلان چیز رو بگیر مثلا پفکی چیزی تا بیاد یا مثلا با لفافه بگو شوهر دوستم چقدر بی فکره هر روز میره خونه مادرش حالا مادرش پیره گناه داره هر روز پاشه برا این خدمات بده این طوری بگو اثر میذاره