2777
2789
عنوان

همین الان اگه چی ببینید تو اینستا می‌خرید☹️جدی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 65 پست
اگر پیج بگیره و بره اکسپلور قطعا فروش خوبی خواهد داشت اما کار سختیه

فروش نداره دوست عزیزم تو برو اصلا بالای اکسپلور وایسا

مردم دیه مایل به خرید از اینستا نیستن

اگه میخای موفق شی برو جاهای دیگه بفروش

منم نه تورو میشناسم نه کسیو که بخام الکی حرف بزنم

Stay hungry stay foolish

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم🤷🏻‍♀️ما که همگی خریدهامون از اینستاست حالا شاید ایشون تجربه ی بدی داشته که اینطور میگخ

اینا دردشون چیز دیگه هست بیخیال 

فقط هر محصولی که انتخاب کردی برای آنلاین شاپ زدن زیاد ازش نخر که خدایی نکرده ضرر نکنی 

سعی کن رو تولید محتوا خیلی‌ کار کنی 

ادیت و این حرفا بلد باشی واقعاً کمکت میکنه 

این کاربری دومم هست 

شما خریدی نوش جانت ولی من هرکجا دلم بخاد مینویسم که فروشگاه های اینستاگرامی 99 درصد کلاهبرداری و دزد ...

اتفاقاً خیلی‌ از پیج ها سایت هم دارن ولی خیلی‌ ها نو پا هستن و از پس هزینه های سایت زدن بر نمیان 

صد درصد بقیه با دیدن نظرت منصرف میشن از خرید خیالت تخت 😂

این کاربری دومم هست 

اتفاقاً خیلی‌ از پیج ها سایت هم دارن ولی خیلی‌ ها نو پا هستن و از پس هزینه های سایت زدن بر نمیان صد ...

برای تاسیس سایت هزینه خاصی نیاز نیست

هرچند جاهایی مثل باسلام و دیجیکالا رایگان هستن و پلتفرم فروشگاهی بهت میدن

خیلی جاها مثل وبلاگها و ... هم رایگان میشه مطلب تبلیغاتی گذاشت

ولی اینا چون قابل ردگیری و پیگیری توسط پلیس هستن کلاهبردارا سمت اینا نمیان خب

میرن اینستا ... که البته فروشی هم ندارن یه پیچ فروشگاهی اینستاگرامی معرفی کن که صاحبش پولدار باشه!؟

اکثرا همون جریان پول بگیر بلاک بکن یا پول بگیر جنس دیگه بفرست هستش

Stay hungry stay foolish

هودی

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

از اینستا و تل چیزی نمیخرم چون ی بار سرم کلاه رفت

از دیجی و باسلام و ترب میخرم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

این دوستانی که میگن اینستا کلاهبردارن نمیدونم از کجا این حرفو میزنن ولی من 8 ساله همه چیزمو از اینستا میخرم کفش لباس شلوار ساعت عینک هزارتومنم ازم کلاهبرداری نشده خیلیم هم با کیفیت و خوب بودن

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
این دوستانی که میگن اینستا کلاهبردارن نمیدونم از کجا این حرفو میزنن ولی من 8 ساله همه چیزمو از اینست ...

تو نهایتش یه پیچ انلاین شاپ اینستاگرامی داشته باشی 🤣

Stay hungry stay foolish

تو نهایتش یه پیچ انلاین شاپ اینستاگرامی داشته باشی 🤣

من هیچ پیج اینستایی  آنلاین شاپی ندارم چرا فکر میکنید خودتون فقط راست میگید بقیه دروغ ؟ دلیلی نمیشه چون یکی شما ساده بودی 200 تومن ازت خورده همه اینجور باشن ی بنده خدایی میخواد ی کار راه بندازه آدرس غلط میدید من بالایی ده تا پیج پسرونه لباس و کفش معرفی میکنم شما برو ی جوراب بخر سه روز بعدش در خونتونه 

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
من هیچ پیج اینستایی آنلاین شاپی ندارم چرا فکر میکنید خودتون فقط راست میگید بقیه دروغ ؟ دلیلی نمیشه ...

نمیخام معرفی کنی ممنون اینجا اصلا بحث شما یا فلانی نیست امارها اینو میگن که 99 درصد پیج های اینستاگرامی بجز پیچ هایی که رسمی هستن و خب اونا سایت و نماد و مجوز دارن بقیه همه یا جنس نمیفرسته یا اگه بفرسته چیزی رو نمیفرسته که شما سفارش داده باشی!

خب اگه این فروشگاه ها کارشون واقعا عالیه چرا یه سایت تاسیس نکردن ؟ با بچه صحبت نمیکنید که اینستا محل کلاهبرداریه وسلام

Stay hungry stay foolish