2777
2789
عنوان

همین الان اگه چی ببینید تو اینستا می‌خرید☹️جدی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 65 پست
نمیخام معرفی کنی ممنون اینجا اصلا بحث شما یا فلانی نیست امارها اینو میگن که 99 درصد پیج های اینستاگر ...

شما حق داری چون خودتون تو باسلام فروشنده هستی آمارتونم نمیدونم از کجا میارید شما که آدم خوبی هستی ی پیج بزن آنلاین شاپتو اونجا ادامه بده  همه اول از اینستا شروع میکنن شاید شما هم ابن کارو کردی نتونستی اینایی که ما دیدیم اینستا هر روز ده صفحه کد مرسوله پستی هاشون رو که پست کردن استوری میکنن شما هم با بچه صحبت نمیکنید من هیچ سودی برام نداره چون هیچ ربطی ب کارم نداره ولی شما چرا 

موفق باشید

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
شما حق داری چون خودتون تو باسلام فروشنده هستی آمارتونم نمیدونم از کجا میارید شما که آدم خوبی هستی ی ...

من تو دیجیکالا هم فروشنده هستم سایت خودمم دارم

پیج اینستا هم داشتم برام فرقی نداره هرکجا فروش باشه میفروشم ولی تو اینستا دیگه فعالیت نمیکنم چون مگه میشه یه فروشنده سالم بین کلاهبردارا فعالیت کنه ؟ دلیل بستن پیجم هم همین بوده فروشمم خداروشکر خیلی بالاست تقریبا یک روز در میان حدود 10 الی 15 بسته میبرم برای پست

کد پستی مرسوله ی فیک ساختن کار 2 دقیقه هست  خخخ 

Stay hungry stay foolish

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دیجیکالا هم فروشنده هستم سایت خودمم دارمپیج اینستا هم داشتم برام فرقی نداره هرکجا فروش باشه می ...

خودتون این کاره اید خیلی راحت میشه فهمیده کد مرسوله درسته یا نه با ی چک کردن ساده تو سایت پست 

خداروشکر روزیتون صد برابر باشه 

فقط اینستا هزینه میخواد واسه رشد پیج آنلاین شاپ و تولید محتوای خوب واسه جلب مشتری اون دیجی کالا و باسلام اینجوری نیست

خودتون این کاره اید خیلی راحت میشه فهمیده کد مرسوله درسته یا نه با ی چک کردن ساده تو سایت پست خداروش ...

کد رهگیری چند صد تا میخوایید من براتون بفرستم که تو سایت رهگیری پستی هم بزنید درسته و مینویسه مرسوله ارسال شده؟؟

اینا فکر نکنم دلیل خوبی برای تطهیر اینستاگرام باشه

همه میدونن اینستا چجور جاییه

من اصلا تو اینستا رشد داشتم 20 کا فالور داشتم که همش از همون سمت باسلام و دیجیکالا جذب کرده بودم با کارت دعوت و ...

ولی بستم چون اعصاب خورد کن بود وقتی کلاهبرردار جنسی رو قیمت پاییین میزنه و بعد واریزی بلاک میکنه جای فعالیت فروشگاه های معتبر نیست

Stay hungry stay foolish

کد رهگیری چند صد تا میخوایید من براتون بفرستم که تو سایت رهگیری پستی هم بزنید درسته و مینویسه مرسوله ...

چند صدتا نمیخوام ی دونه با اسم خودم برام بفرستید که قابل پیگیری تو سایت پست باشه

چند صدتا نمیخوام ی دونه با اسم خودم برام بفرستید که قابل پیگیری تو سایت پست باشه

با اسم شما که نمیتونم اینا هم که میگید با اسم خودشون نیست اکثرا

بعدشم من بالا گفتم یا کالا نمیفرستن یا بفرستن اون چیز نیس که تبلیغشو کردن شاید یکی لباس میفرسته ولی اشغال 

Stay hungry stay foolish