2777
2789
عنوان

واسه دوست پسرتون جچور عکسی میفرستادید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و همسرم هنوز هم برای هم عکس می فرستیم 😁😁 مخصوصا اگر چند روز از هم دور باشیم .... 

زمان دوستی هم همسرم معمولا هر جا که میرفت برام عکس میفرستاد یا فیلم میگرفت از اونجا

منم عکس میدادم با حفظ موازین اسلامی 🤣 من اعتماد داشتم بهش و چیزی نبود که بهش بی اعتماد باشم....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عکس میخواد؟همسرم نمیخواست میگفت حس میکنم این کارم حس بدی بهت بده هروقت خوشت اومد بفرست ولی خودش زود ...

اینم همش از خودش عکس می‌فرسته دو بار بهم گفت بفرست تایمر دار بفرست

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

این آشناست خیلی همو دیدیم ولی تا حالا باهاش بیرون نرفتم

چرا بیرون نرفتید تا حالا ؟ اگر اینطوری هست عکس نده خب.... یا عکس پروفایل بفرست 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نمیدونم چیکار کنم آخه قراره دیگه با ازدواج باهم صحبت نکنیم

خب پس عکس فرستادن برای چیه ؟ 

چرا بیرون نرفتید تا حالا ؟ اگر اینطوری هست عکس نده خب.... یا عکس پروفایل بفرست

اینجا نیست اصلا بخاطر کارش بعد مدت زیادی نیست آشنا شدیم و من دختریم که به شدت از طرف خانواده کنترل میشم پامو پامو از خونه بزارم بیرون باید بدونن کجام

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

میگه دلم برات تنگ شده

چی بگم والا

ولی اگر خواستی عکسی رو بدی عزیزم، در حدی باشه که عکس پروفایل میذاری

اینو برای خودت قانون بذار و هیچ اعتمادی به تایمردار و .... نکن