2777
2789
عنوان

با کسی دارم زندگی میکنم که یکی دیگه رو دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 105 پست
شوهرم که پیداست آب ندیده بود وگرنه شناگر خوبی بوده اما اینو مطمئنم اون زن زمینه اشو جور کرد اما هیچ ...

فیلم مستهجن رو فعلا بیخیال شو اون تو لول دیگست،الان بحث خیانته. 

ببین الان بهت چی میگه باهات خوبه؟

ازقبل چی مشکل اساسی نداشت، باهم خوب بودید؟ 

دوستت داشت؟ 

خودش شمارو انتخاب کرد؟ 

الان از رفتنت میترسه؟

خیانتش تا چه حدی بوده؟ جنسی بوده یا نه؟ 

همه ی اینا مهمه که ببینی این ادم ارزش فرصت دادن داره یا نه؟ 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

همش میگم چرا دوستش داره؟ من که ظاهری خیلی سرترم بی حیا هم بوده که طرف پس چرااا چی دیده توش

چن ارتباطشون در حد حرف بوده ظاهره حرفای اون خانم رو همسرت تاثیر گذاشته نه صرفا ظاهر

یعنی با حرف و یکم لوندی و یکم حرفای بی حیا همسرت رو جذب کرده

شاید باورت نشه ولی این جور زنا برای مردای سربه زیر جالب میان و میرن دنبالشون کشفشون کنن که چرا این زن فرق داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل هرچیزی شما از احساسات بقیه سواستفاده نکن برای توهین کردن به شریک زندگی و انتخابشدوم اینکه تمام ا ...

جمله اولت نادرست و بدبینانه اس. نظر توام محترمه ولی موافق نیستم‌. ایشون ذاتا ارزشمنده و این کارارو برای خودش باید بکنه نه واسه اینکه برا کسی جلب توجه بشه..... 

و مرد خیانتکار دلیلی نداره توجهش جلب بشه. این مردو باید دور انداخت

اینکه مردا چی هستن و چیکار میکنن و... کاری ندارم

اما خیلی از دخترا و زنای امروزه خیلی بی پروا شدن اصلا معیاری برای خودشون ندارن احترامی برای خودشون قائل نیستن هرکس سرراهشون قرار بگیره باهاش ارتباط میگیرن صمیمی میشن اسمشو روشن فکری میزارن

فیلم مستهجن رو فعلا بیخیال شو اون تو لول دیگست،الان بحث خیانته. ببین الان بهت چی میگه باهات خوبه؟ازق ...

الان اگر خونه زندگی و غذا به راه باشه آره خوبه ولی مثل قبل دور برم اونطوری نمیپرکه قربون صدقه ام نمیره اونطوری 

بله میترسه ولی برای مهریه و خانواده اش 

چت بود

اره گریه کرد عذاب وجدان داشت ولی بعدش هیچ کار نکرد حالم بهتر بشه بدتر هم کرد فیلم مستهجن و

اگه فقط دو بار فیلم دیده و دیگه تکرار نکرده، اصلا به روش نیار و بگذر. ولی اگه تکرار میکنه دیگه جای حرف و مشورت نیس و نباید یه روز دیگه هم تحملش کنی 

دروغ چرا رابطه جنسی داریم منم بشدت حواسم هست که باردار نشم آخه فعلا دارم باهاش زندگی میکنم بخدا آیند ...

چندوقت از خیانتش میگذره؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

منم همین حس و دارم ولی شوهرمم میخاریده وگرنه نباید پا میداد نمیدونم بخدا نمیدونم خیلی دلم میخواد بفه ...

عزیزم شوهرت هوله، باور کن این نگاهت زیادی خوشبینانس. اصلا ببین چه حرفایی به این خانم زده.... اونم اس ام اس ، دیگه حضوری‌معلوم نیس چیکار کردن و تا کجا رفتن

اگه فقط دو بار فیلم دیده و دیگه تکرار نکرده، اصلا به روش نیار و بگذر. ولی اگه تکرار میکنه دیگه جای ح ...

فیلم دیدن کار هر روزش هست و زر میزنه که نمیبینم عوضی معتاد شده خودش اعتراف کرد ی بار 

حتی گفتم منم میبینم داد و بیداد که غلط کردی و فلان

عزیزم شوهرت هوله، باور کن این نگاهت زیادی خوشبینانس. اصلا ببین چه حرفایی به این خانم زده.... اونم اس ...

من به ی خانم گفتم قرآن ببینه گفت کاری نشده 

آره احمق و‌خوشبین که هستم 

آره حس میکنم هوله 

خدا بکشه منو کاش میتونستم به همه بگم و خودمو خلاص کنم

جمله اولت نادرست و بدبینانه اس. نظر توام محترمه ولی موافق نیستم‌. ایشون ذاتا ارزشمنده و این کارارو ب ...

بدبینانه!!! فک نکنم

شما ظاهراً اون قسمتی که دلتون میخواد رو میخونین و اینطور که میخوایین متوجه اش میشید

در هر صورت حق با شماست🤚🏻

روزگارتون خوش

دروغ چرا رابطه جنسی داریم منم بشدت حواسم هست که باردار نشم آخه فعلا دارم باهاش زندگی میکنم بخدا آیند ...

عزیزم از خدا میخوام بهت صبر بده و دعا میکنم برات ؛ ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد.

مشاوره رو براش یه بازه ای بذار ؛ اینا هی کش میدن به جلسات بعد. مثلا از اول بگو فقط ۶ جلسه میخوام برم تا تصمیم بگیرم بمونم یا طلاق بگیرم.

و یه کار مهم انجام بده، حتی اگه خواستی با شوهرت زندگی کنی بگو خونه رو به نام تو بزنه و بهت حق طلاق بده تا باهاش بمونی. یعنی مفت برنگرد سر زندگیت. که اگه دوباره پاش لغزید یه پشتوانه ای داشته باشی 

الان اگر خونه زندگی و غذا به راه باشه آره خوبه ولی مثل قبل دور برم اونطوری نمیپرکه قربون صدقه ام نمی ...

ببین خودت همسرت رو بهتر میشناسی و رابطتون رو، بهتر متوجه میشی قابل ترمیم هست و اصلا ارزش داره

شاید یکم بعد از سر همسرت افتاد، البته من خودم اگه جای شما بودم شااید و به احتمال زیاد جدا میشدم. 

ترس شماهم معنی نداره البته قابل درکه ولی با یکم فکر میتونی کنار بذاریش.دلیلی نداره از چیزی بترسی که هنوز سرت نیومده، واینکه بعدأ قراره چه اتفاقی بیافته. چون معلوم نیست چی بشه. ولی الان مشخصه که یه زندگی قابل زندگی کردن هست یا نه فقط مایه ی عذابه.

به نظر من شما یکم صبر کن ببین از سرش میافته، برمیگرده به حالت قبلش؟ اگر نشد بدون دیگه اون زندگی به جایی نمیرسه. ولی من احتمال میدم از فکرش بیاد بیرون وقتی اون زنه رو نمیبینه

عزیزم از خدا میخوام بهت صبر بده و دعا میکنم برات ؛ ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد.مشاوره رو براش ...

ممنون ازت باشه حتما 

میخواست حق طلاق بهم بده منم احمق کفتم نمیخوام آخه دوتا شاهد میخواست مامان و بابام دردسر میشد 

خیلی احمقم و‌ساده