2777
2789
عزیزم دعای تو همیشه گیرا بوده ، من و توهرکدوم به نوعی درامتحانیم ، پاداش صبوری هامون را میبینیم .... ...

خخخ اره حتما

هیچ وقت زورم ب زور دنیا نرسیده پس خودم و زدم ب دیوونگی:))

پس تکلیف دختری که سرپرست نداره و بزرگ شده چی میشه؟ تو جامعه رها میشه به امان خدا؟

میشه ی خرابی مثل من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم یه خونه براشون اجاره میکنن دخترا جدا پسرا جدا و شرایط کار یا ازدواج اگه براشون فراهم بشه می ...

اگه اینطور باشه باز بهتره ، من ازکسی شنیدم بیرونشون میکنن پسرها ک باید برن ولی دخترهارو تا دوسال تو خوابگاه راه میدن و کار هم توی تولیدی و شرکت ها استخدامشون میکنن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ببخشید اینو میگما الان شما جدی حرف میزنید یا شوخی؟

شوخی میکنم

از18سالگی میریم بیرون 

تا چهار پنج سال بعدش ماهانه ی حقوق جزیی خیلی کم در حدی ک پول نونم درنمیاد بهمون میدن بعدش دیگه هیچی

ی مبلغ ده بیس تومنیم میدن ک مثلا باهش خونه بگیری

شوخی میکنماز18سالگی میریم بیرون تا چهار پنج سال بعدش ماهانه ی حقوق جزیی خیلی کم در حدی ک پول نونم در ...

ای وای خدا بحق بزرگیش ب همه رحم کنه به این بچها بیشتر....

ممنونم ک بهم توضیح کامل دادی باعث شدی توی انتخابم مصمم تر بشم

ای وای خدا بحق بزرگیش ب همه رحم کنه به این بچها بیشتر....ممنونم ک بهم توضیح کامل دادی باعث شدی توی ا ...

فدات

عزیزم دعای تو همیشه گیرا بوده ، من و توهرکدوم به نوعی درامتحانیم ، پاداش صبوری هامون را میبینیم .... ...

تو تایپیک ها گفته ، فیکه حرفاش 

از ته ته دلم‌واست دعا کردم ، خودمم بعد ۶ سال بچه دار شدم ، خدا ی نی نی خوب و صالح بهت بده و هر وفقت نگاش کردی تمام این سختی ها از جونت دربیاد 

برای شاغل شدنم صلوات بفرستین ، اگه فرستادید بگین منم برای شما بفرستم

تو تایپیک ها گفته ، فیکه حرفاش از ته ته دلم‌واست دعا کردم ، خودمم بعد ۶ سال بچه دار شدم ، خدا ی نی ن ...

خداروشکر که فیکه ، من خیلی براش ناراحت شدم، یعنی برای همه بچهای پرورشگاه ناراحت شدم😔 

ممنونم مهربون انشااءالله ... الهی ک خیرو خوشبختی وموفقیت بچتون را ببینید ♥️🌹

خداروشکر که فیکه ، من خیلی براش ناراحت شدم، یعنی برای همه بچهای پرورشگاه ناراحت شدم😔 ممنونم مهربون ...

منم همینطور ، همیشه میگم کاش از نعمت پدر و مادر محروم نبودن ولی هر کی ی قسمتی داره ، کاش اونا بتونن درس بخونن و تو آینده پشتوانه داشته باشن 

ممنون از دعای خوبت 🩷🌷🌱

برای شاغل شدنم صلوات بفرستین ، اگه فرستادید بگین منم برای شما بفرستم

منم همینطور ، همیشه میگم کاش از نعمت پدر و مادر محروم نبودن ولی هر کی ی قسمتی داره ، کاش اونا بتونن ...

همگی ب نوعی درامتحانیم وامیدوارم ک از امتحان هامون سربلندبیرون بیایم ....