2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت منم همینه

دختر کوچیکم غذای برنجی میخوره، بزرگه از برنجی بدش میاد

هر وعده دوسه مدل غذا درست میکنم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

رو وقتی بدی همین میشه یه بار غذای مورد علاقه شوهرت درست کن بچه ات مجبور شه بخوره یه بار غذای بچه ات ...

دقیقا  تهش درست نکنم سفارش میدن

منم دیگه خسته شدم

فقط یکی نهایت دوتا ساده

اینکارو نکن.این چه کاریه؟ مگه اشپز باشی هستی یا رفتن رستوران؟ 

برنامه ریزی کن یک روز در هفته غذای مورد علاقه همسر بک روز غذای مورد علاقه پسر و روز دبگه ان یکی پسر و بک روز غذای مورد علاقه ی مادره خونه.

اینجوری خیلی بهتره کارت هم راحتتره و اینکه واسه خودتم ارزش قائل شدی.بالاخره تک دختره اون خونه ای .

منم یه پسر دارم همش تکرار میکردم حالا من تک دختره خونم پرنسس خونم و فلان بعد الان هم همسرم هم پسرم بهم میگن پرنسس خونه😍🤣

و کلی کیف میکنم و خیلی هوامو دارن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

تقصیر خودت بوده از اول عزیزم.   منکه اگه ۱۰ تا بچه ام داشته باشم حاضر نیستم حتی دو مدل غذا درست کنم.   یک مدل درست میکنم هر کی دوس داره میخوره هر کی ام دوس نداره خودش میدونه.   اینجوری که شما داری به ساز اونا میرقصی هم اونا بد عادت و بد غذا میشن هم شما از پا میوفتی

عزیزم از همین امروز تغییر رویه بده، بگو من امشب میخوام لیست غذایی بنویسم جوری ک هممون راضی باشیم و من هم خسته نشم ومواد غذایی کمتری هم استفاده بشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....