2777
2789
عنوان

شما بیایید بگید که من چطوری از این لجن زار بیام بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تخیلی هستی . توی ذهنت رل داری عزیرمن که نزاشته تمرکز کنی برا درسخوندن؟

از درس متنفر شده بودم 

مامانم هر 10دقیقه یکبار می اومد می‌گفت که دوستات قبول شدن تو قبول نشدی در حالی که دوستایی که قبول شدن سهیه25درصد داشتن 

می‌خوام برم رشته روانشناسی

خب در کنار همین دانشگاه و رشته ای که می خونی کتاباش بگیر بخون و کنکور بده بعد اگه قبول شدی انصراف بده ( البته بپرس امکانش هست ) . فکر کنم حتی عمومی یات تطبیق بدن. یه جوری نباشه از اینجا بیای بیرون و اونجا هم هیچی . تصمیم آنی و احساسی نگیر اما مطمئن باش وقتی درست خوبه تلاش کنی انجام میشه .فقط لطفا به فامیل فکر نکن 

پزشکی تعهدی؟چرا میگن امسال خیلیا رو پزشکی قبول کردن ،خیلی بیشتر از سالای قبل؟

منطقه  دو اره 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن