2777
2789

لخته های زیادی ازم دفع شد 

جنین به شکل کیسه بود .

سقط کردی ؟

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

من قبلا یه پنج هفته سقط کردم گلم جنین و کیسه رو دیدم لخته نداشتم مثل پریود بودم

یه شش هفته سقط کردم نفهمیدم کدوم جنینه یه چیزی مثل گوشت ازم دفع شد نمیدونم بچه همون بود یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لخته های زیادی ازم دفع شد جنین به شکل کیسه بود .سقط کردی ؟

چند هفته بودی .آره سقط کردم .سه روز پیش یه تیکه مثل پوست ضخیم اندازه نصف قوطی کبریت ازم افتاد باز امروز هم همین طور یه تیکه دیگه .میگن یعنی این کیسه اس بوده یا خودش😭😭😭😭دلم داره میترکه این صحنه رو دیدم خدا برای حتی دشمن آدم نیاره

من قبلا یه پنج هفته سقط کردم گلم جنین و کیسه رو دیدم لخته نداشتم مثل پریود بودمیه شش هفته سقط کردم ن ...

کیسه چطوری بود کامل دفع کردی.جنین چی.من دلم داره میترکه تا الان دوبار همون تیکه ها دیدم خیلی سخت بود برام حالم خیلی گرفته شد الانم چشام پر اشکه آروم نیستم

منم شرایطم شبیه شما بود و سونو دو هفته کمتر از تاریخ قاعدگیم بود و قلب تشکیل نشد 

متاسفانه منو تا ۱۱ هفته نگه داشتن قلب تو ۸ هفتگی(طبق قاعدگی) تشکیل شد ولی فوری ایستاد 

و کورتاژ شدم 

شما باید سونو بدید اگه هنوز درد دارید ممکنه بقایا ازش مونده باشه و نیاز ب کورتاژ باشه

من ساکشن شدم و دکترم گفت دوماه بعد میتونی باردار بشی ولی ۹ ماه صبر کردم خودم شرایطشو نداشتم 

و الان دوماهه باردارم فوری باردار شدم توام نگران نباش

فقط از اول دکترم قرص آسپرین داد و الان خداروشکر همه چی خوبه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
کیسه چطوری بود کامل دفع کردی.جنین چی.من دلم داره میترکه تا الان دوبار همون تیکه ها دیدم خیلی سخت بود ...

مثل یه تیکه پوست بود رنگش سفید

سه روز بعدشم جنین 

جنین یه سر داشت و یه دم شکل بچه نبود

منم شرایطم شبیه شما بود و سونو دو هفته کمتر از تاریخ قاعدگیم بود و قلب تشکیل نشد متاسفانه منو تا ۱۱ ...

منم هفته گذشته جنینم ضربان داشت یهو ایستاد قلبش 

البته که سنش دو هفته اختلاف داشت

بنظرت دکتر به منم آسپرین میده؟

منم هفته گذشته جنینم ضربان داشت یهو ایستاد قلبش البته که سنش دو هفته اختلاف داشتبنظرت دکتر به منم آس ...

نمیدونم عزیزم،من خیلییی استرس داشتم حسم میگه همش بخاطر استرس بود دکترمم گفت

معمولا میدن 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
منم شرایطم شبیه شما بود و سونو دو هفته کمتر از تاریخ قاعدگیم بود و قلب تشکیل نشد متاسفانه منو تا ۱۱ ...

آره متاسفانه چقدر لحظات سختی داشتی .منم حال همون موقع شمارو دارم خیلی سخته برام . من خودم به خونریزی افتادم و تا الان دوبار یه چیز دفع کردم کی برم سونو بهتره.آخر هفته برم.دیشب لگنم درد داشت اما امروز که دفع کردم بهتر شدم فقط خیلی ناراحتم.خدا حفظ کنه نی نی تونو عزیزم ان شاءالله به خوشی و سلامتی دوران بارداری رو  به پایان برسونید و نی نی تون صحیح و سالم بغل بگیرین.میشه بپرسم شما بعد سقط آزمایش خاصی خودتون و شوهرت دادین یا نه.خودتون خواستین دیر اقدام کنبن